כללי שמירה ב PDF

• הוסף לסימניות
שלום.
אני צריכה לשמור בגודל שונה ולא כ"כ מצליחה כל שינוי שאני עושה בהגדרות מבלבל לי את הכל. ועדין שומר על A4
משהו יכול לעזור?
הקובץ המקורי הוא מלל בוורד.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
WORD אכן שומרת PDF על A4 כברירת מחדל.

• הוסף לסימניות
אן אפשרות לשנות את זה?
השינוי היחיד שהוא עשה לי זה בכתב אבל לא בעמוד.

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח לי את הקובץ ואסגור לך PDF בגודל הרצוי.
כמובן שזה פתרון חד פעמי.
אם את זקוקה לפתרון קבע, שווה לשקול לרכוש תוכנה מתאימה.

• הוסף לסימניות
תודה!
אך אני שולחת לך?

• הוסף לסימניות
יש מדפסות PDF שניתן שם לשחק בהגדרות ולשנות את הגודל, אני זוכר שבעבר עשיתי את זה אך לא זוכר באיזו מדפסת PDF ואיך.

• הוסף לסימניות
המייל שלי מופיע באתר שלי, בחתימה.

• הוסף לסימניות
הקפצה.
יש מי שיודע?
זה ממש דחוף!

• הוסף לסימניות
אפשר לבחור גודל עמוד בכל מדפסת PDF כמו PDFCreator PRIMO וגו'

• הוסף לסימניות
בוורד עצמה אפשר לבחור שינוי גודל להדפסה,
בתיבת הדו שיח הדפסה, ב"התאם לגודל הנייר". בתור מדפסת אפשר לבחור PDFcrator ולהדפיס כרגיל.
זה מלבד האפשרות לשנות בשלב הPDFcreator וכפי שהציעו.

• הוסף לסימניות
בוורד עצמה אפשר לבחור שינוי גודל להדפסה,
בתיבת הדו שיח הדפסה, ב"התאם לגודל הנייר". בתור מדפסת אפשר לבחור PDFcrator ולהדפיס כרגיל.
זה מלבד האפשרות לשנות בשלב הPDFcreator וכפי שהציעו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה