כללי שמירה בJPEG

• הוסף לסימניות
שלום, הייתי שמחה אם מישהו היה מכוון אותי איך לשמור באיכות טובה בjpeg
תודה רבה

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנה?
בגדול אומרים למחשב לשמור על 100% במחוון האיכות

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת למסמך באינדיזיין, שלחתי את זה ללקוח בpdf אך הוא לא הסתדר לפתוח:confused: ובקש בjpeg
בשמירה יש נתונים:resolution ו-formatmethod.
מה אני אמורה לעשות שם.
האנגלית שלי לא משהו ומכל מילה שזרה לי אני נלחצת שאולי זו מילה חשובה. תודה.

• הוסף לסימניות
מנסיון

jpg לא יוצא אייכותי מאינדיזיין

וגם כל עמוד נהיה תמונה נפרדת שזה מאד מקשה על ההגהה וכו'

• הוסף לסימניות
את יכולה לשמור כPDF באינדיזיין ולפתוח את זה בפוטושופ ברזולוציה איכותית ולשמור כJPG

• הוסף לסימניות
תשמרי כך
איכות מעולה

קבצים מצורפים

• 12.jpg
    KB 82 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אם כבר אז גם אני אשמח לשאול איך לשמור על איכות הכי גבוהה באילוס'? (כמובן ב JPEG )

• הוסף לסימניות
אם כבר אז גם אני אשמח לדעת איך לשמור על איכות הכי גבוהה באילוס'? (כמובן ב JPEG )

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמקסימום שומר באיכות גבוהה יותר

• הוסף לסימניות
איפה שומר באיכות גבוהה באילוס'?????

• הוסף לסימניות
זה ברעיון אותו דבר..

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 103 · צפיות: 7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה