כללי שמירה לPDF מאילוס'

• הוסף לסימניות
אודה למי שיוכל להסביר לי מהנסיון אחת ולתמיד...
איך אני שומרת מאילוס' PDF בצורה טובה. ובלי שכבות?
כמה שאני מנסה הצבע נראה דהוי בפידיאף. והשכבות פתוחות לכל דכפי...
תודה!!!

• הוסף לסימניות
צריך שיהיה מסומן בוי create acrobat layers from top level layers (בלשונית general)

• הוסף לסימניות
הצבע נראה באקרובט דהוי, זה רק תצוגה של האקרובט, תפתחי את זה בפוטושופ או באילוסטריטור ותראה שהצבע נשאר אותו הדבר.

• הוסף לסימניות
תודה לכם!
אבל אפילו שאני מסמנת וי איפה שגולד אמרה. הקובץ נשאר לי פתוח.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שאמצע הלילה עכשיו...
אבל אם בכל זאת משהו ער ויכול לעזור- אין לכם מושג כמה זה יעזור לי...
לא מתחשק לי לשלוח ללקוח קובץ פתוח...

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
תורידי את כל הV בעמוד הראשון של השמירה של הPDF.

• הוסף לסימניות
ובקשר לצבעים תבדקי בOUTPUT שפרופיל הצבע מצורף.

• הוסף לסימניות
תורידי את הוי בחלון השמירה ל pdf באפשרות הראשונה:
בחלון ה-generak ואז ב-option תורידי את הוי מהאפשרות:
preserve iilustratorediting capabilities
אך תזכרי לשמור לך עותק שאם לא כן הקובץ השמור ב -pdf שלך לא יפתח לאפשרות עריכה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;471531:
צריך שיהיה מסומן בוי create acrobat layers from top level layers (בלשונית general)

נכתב ע"י park;474468:
תורידי את כל הV בעמוד הראשון של השמירה של הPDF.
סתירה....

בכל אופן שלחתי לו כבר אתמול בלילה. וסימנתי ווי איפה שגולד אמרה.
נשאר פתוח כי לא ידעתי איך לסגור...
יהיה טוב... מה לעשות?
לפחות אלמד לפעם הבאה.
תודה לכם!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה