כללי שמירה מאילוסטרייטור

• פותח הנושא StOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ מסוים באילוסטרייטור, ואני רוצה להעבירו לפוטושופ עם השכבות. אני עושה EXPORT, שומרת כPSD, ואז מופיעה לי הודעה שאין די מקום בזיכרון כדי לשמור, על אף שבכונן בו רציתי לשמור יש מעל 20 ג'יגה פנויים.
ההודעה מופיעה לי רק כשאני שומרת על האיכות הגבוהה ביותר, HIGH, אם אני שומרת על איכות בינונית אני מצליחה לשמור כPSD.
הבעיה היא, שהאיכות הזאת לא מספיקה לי! אני צריכה איכות מעולה.
מישהו מכיר את הבעיה? או שאולי בכלל יש דרך אחרת להעביר לפוטושופ, באיכות הטובה ביותר, ועם שמירה על השכבות?
תודה רבה!!!!!

• הוסף לסימניות
זה שיח חרשים.
כשהמחשב מדבר על זיכרון הוא מתכוון לזיכרון רם (ram - memory)
כשאת מתכוונת זיכרון זה נפח כונן הארד דיסק.
תבדקי כמה רם יש לך ע"י לחצת כפתור ימני בעכבר על המחשב שלי, ושם מאפיינים. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי 4 ג'יגה. זה לא אמור להספיק לשמירת קובץ באיכות גבוהה?

• הוסף לסימניות
כמדומני אך איני בטוחה, שאת יכולה לעשות זאת גם בשמירה רגילה כ ai

• הוסף לסימניות
תנסי לכבות את התכנה ולהדליק שוב, או לכבות את המחשב.
תנקי את שולחן העבודה מקבצים, תמחקי טמפים...
במילים אחרות- תנסי להקל מעליו כל מה שלא הכרחי.
מקוה שעזרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה