שמירה מגנבת תמונות

• הוסף לסימניות
נשאלתי כך
רוצה לבנות אתר של הורדת תמונות חינם
א- האם יש לחשוש שמא יקחו את התמונות ולאחר מכן יתבעו אותו על זכויות יוצרים?
אם כן מה עושים?
ב- המלצה על תוכנה להוספת סמל מים על התמונות בקלות

• הוסף לסימניות
תוכנת פיקאסה היא חינמית ובעברית. אפשר לשים חותמת באופן פשוט.

• הוסף לסימניות
מכיר איזה סרטון או הדרכה איך עושים את זה בפיקאסה?

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד. קודם מורידים ומתקינים את התוכנה. מעבירים לעברית.
אחרי העריכה לוחצים על 'יצא' [נמצאה באמצע תחתית המסך] ואז נפתח חלון ששם יש את האפשרות לשים סימן מים. כלומר חותמת על התמונה. באותו חלון כתוב למעלה לאן התמונה תשמר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה הראשונה

מי בעל זכויות היוצרים על התמונות?
אם אתם בעלי הזכויות - מי עלול לתבוע אתכם?
אם לא אתם - מה תעזור חותמת מים?

• הוסף לסימניות
בעל האתר הוא בעל הזכויות
זו השאלה
ישנם עורכי דין שזו עבודתם לתבוע זכויות יוצרים על תמונות 100 אלף שח לתמונה
השאלה אם הוא מוריד את התמונה ואחר כך תובע שהוא בעל הזכויות. איך אפשר להוכיח שזה לא נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avraham1;1948176:
בעל האתר הוא בעל הזכויות
זו השאלה
ישנם עורכי דין שזו עבודתם לתבוע זכויות יוצרים על תמונות 100 אלף שח לתמונה
השאלה אם הוא מוריד את התמונה ואחר כך תובע שהוא בעל הזכויות. איך אפשר להוכיח שזה לא נכון?

אם התמונות נרכשו בצורה חוקית מצלמים ע"י האתר הזה אז יש על זה אישור של הצלם, לא? לצלם אין שום בעיה להוכיח שהוא בעל הזכויות ולאשר שהוא מכר לאתר.

אם מישהו סתם מוריד תמונה וטוען שהוא בעל הזכויות חלה עליו מינימום חובת הוכחה שהוא בעל הזכויות, ואם הוא סתם הוריד תמונה אין לו הוכחה כזאת, אז אני לא מבינה את החשש
עוד משהו: אם הורדת התמונות היא חינמית אז למה סימן מים?

• הוסף לסימניות
אני שאיני מובן
נניח שאני אישית צילמתי את התמונה
איך אני יכול להינצל מעורך דין רמאי שיוריד את התמונה ולאחר מכן יתבע זכויות יוצרים?
ב- חשבתי שטוב לשים סימן מים שמראה שהתמונה ללא זכויות. כך שגם הרמאים יחששו לעשות שתי פעולות גם להוריד וגם למחוק את הסימן שעל התמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avraham1;1948402:
אני שאיני מובן
נניח שאני אישית צילמתי את התמונה
איך אני יכול להינצל מעורך דין רמאי שיוריד את התמונה ולאחר מכן יתבע זכויות יוצרים?
ב- חשבתי שטוב לשים סימן מים שמראה שהתמונה ללא זכויות. כך שגם הרמאים יחששו לעשות שתי פעולות גם להוריד וגם למחוק את הסימן שעל התמונה

הוא צריך להוכיח שהוא צילם. קצת קשה להוכיח שקר כ"כ קלוש.

הורדה עם סימן מים היא לא אפקטיבית עבור רוב האנשים.

• הוסף לסימניות
תשמור סטים מקוריים של התמונות, עם כל נתוני האקסיף.
ותעלה תמונות בלעדיהם, כך יהיה לך הוכחה שיש לך את הקובץ המקורי.

• הוסף לסימניות
תשמור סטים מקוריים של התמונות, עם כל נתוני האקסיף.
ותעלה תמונות בלעדיהם, כך יהיה לך הוכחה שיש לך את הקובץ המקורי.

• הוסף לסימניות
כן חשבתי על זה
וגם אם אוריד את איכות התמונה ואשמור את המקור
לגבי סימן מים- לרוב המקצוענים שמורידים תמונות, אין בעיה להוריד את הסימן מים אם נמצא במקום צדדי בתמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה