שמירה על הרב-קו שלא יתקלקל- לפני תחילת הלימודים

• פותח הנושא ck
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עצה טובה על מנת לשמור על הרב קו שלא יתקלקל, ישרט, יפגם, ולא יקרא ע"י המכשיר באוטובוס, ובמיוחד כעת בתחילת הלימודים - כשילדים רבים מקבלים רב קו לשימוש אישי בהסעות.
1. לקחת דבק מלחמה (סלוטייפ רחב) ולעטוף בו את הרב קו משני הצדדים, ובמיוחד על הפס המגנטי.
הפס המגנטי נפגם משריטות וכדומה, ועל מנת להחליף כרטיס יש צורך להגיע למוקדים של חברות האוטובוסים. כדי למנוע את עוגמת הנפש הזו, כדאי "למגן" את הכרטיס מראש.
2. כדי למנוע איבוד של הרב קו, ניתן לחורר אותו עם מנקב (לא בצד של הפס המגנטי), ולהצמיד לו סליל ארוך של מחזיק מפתחות (בחנות של הכל בשקל). את הסליל ניתן לחבר לתוך הילקוט או התיק ואת הרב קו להשחיל לתוך המחזיק מפתחות, לחיבור קבוע ולשימוש נוח.
3. באותה הזדמנות, קחו לורד ארטליין ורישמו מספר טלפון על הכרטיס.
שתהיה שנה פוריה ונסיעה בטוחה.

• הוסף לסימניות
ולכתוב טלפון בלורד ארטליין על הרב קו
(כבר פעמיים החזירו לי בזכות זה..........)

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח להבין למה בתחנות ההנפקה לא כותבים גם מספר טלפון

הם מצפים שכשאני מצוא רב קו אני יזהה לפי התמונה ?.....

אז בינתיים ניאלץ לעשות זאת במקומם

• הוסף לסימניות
את מספר הטלפון כדאי לכתוב בלורד ארטליין לפני שמצפים את הכרטיס בדבק, עמ"נ שלא ימחק במשך הזמן.

• הוסף לסימניות
הם לא מוכנים לכתוב מס' טל' שמא זה יימצא ע"י אדם שאינו הגון והוא יעשה שימוש לרעה במס' הטל'
ניתן לקנות ב'הכל בשקל' מחזיק מפלסטיק שומר על הכרטיס ואפשר גם לחבר מחזיק מפתחות, במידה ומחוררים את הכרטיס אין אחריות עליו אם צריך להחליפו

• הוסף לסימניות
וחוץ מזה - מדבקות עליו לרשום את 'תכולת' הכרטיס.
בכל ניקוב בכרטיסיה (תיקוף, בלע"ז), לעדכן.

כך אפשר, פחות או יותר, לעקוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מאיר;1328240:
הם לא מוכנים לכתוב מס' טל' שמא זה יימצא ע"י אדם שאינו הגון והוא יעשה שימוש לרעה במס' הטל'
ניתן לקנות ב'הכל בשקל' מחזיק מפלסטיק שומר על הכרטיס ואפשר גם לחבר מחזיק מפתחות, במידה ומחוררים את הכרטיס אין אחריות עליו אם צריך להחליפו
אחריות?
הכרטיס של הבן שלי התקלקל ללא סיבה נראית לעין ושילמנו על החלפתו כמקובל, עשרה שקלים.

• הוסף לסימניות
לחברות יש אינטרס,נאבד לך? תשלם ותעשה חדש!!

• הוסף לסימניות
מנסיון, הרב-קו מתקלקל ממגע או שפשוף, אף שאינו ניכר לעין. לא פעם רואים את הנהגים משפשפים אותו ודופקים על המכונה, בנסיון לפענח אותו, לפעמים עם הצלחה ולפעמים בלי. הרעיון של הדבק שומר עליו מחריצים, כך שחסכנו לפחות חלק מהבלגן.
ואולי זה בכלל באג בכרטיס? אחרת, איך ירוויחו עלינו?
פרט לכך, באתי בעבר עם כרטיס שלא עבד, ולא דרשו תשלום, אלא החליפו במקום ללא בעיות. זה היה בחברת דן. אולי זה השתנה ואולי בחברה אחרת זה עולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יואל גרוס;1328164:
אני לא מצליח להבין למה בתחנות ההנפקה לא כותבים גם מספר טלפון

הם מצפים שכשאני מצוא רב קו אני יזהה לפי התמונה ?.....

אז בינתיים ניאלץ לעשות זאת במקומם

בתחנות ההנפקה מעונינים שתבואו שוב כדי לרכוש כרטיס חדש בתשלום:)
זה כולל גם את הניקובים המוטענים שכל פעם תפסידו מחברות שונות שאין לכם תחנה קרובה או זמינה להגיע אליה לשחרר ולקבל העברה...........

• הוסף לסימניות
גנבים מתוחכמים.

לאחר שארנקי נגנב, ונגשתי להזמין רב קו חדש, אמר לי המנפיק, למרבה הפלא, שבאובדן - אינני צריכה לשלם. ולא עוד, אלא שאם זה נאבד תוך 3 חדשים מיום ההנפקה, גם אקבל כרטיס חילופי חינם.

כדאי, מהיום, להחליף כרטיס כל שלושה חדשים… ;)

• הוסף לסימניות
תזכורת לפני תחילת הלימודים. דאגו לטפל ברב-קו עוד היום, ולמנוע את עוגמת הנפש כשנאבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה