דרוש מידע שמירה על חולים תמורת תשלום - מכירים ?

• הוסף לסימניות
והבחור הנחמד והמשועמם במקום לומר עכשיו משניות ולישון בסדר- ילמד מחר ??
אני דואג לאנשים שצריכים שמירה על חולים או ר"ל על נפטרים
אצלי בישיבה אני רואה כל פעם את אותםפ בחורים נשארים ערים עד הצהרים (סוף סדר א' לאחר מנחה הולכים לישיון אבל הם לומדים בבקשה להפסיק אם הקיטרוג הזה

• הוסף לסימניות
בלתק
יש לעזר מציון אני יודעת רשימה של אנשים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני דואג לאנשים שצריכים שמירה על חולים או ר"ל על נפטרים
מישהו צריך ללכת להיות חייל, כדי לשמור על הארץ שלנו...
משהו צריך להיות שוטר- אלמלא מוראה... איש את רעהו חיים בלעו.
אבל אני משאיר את זה לאחרים, ויושב ללמוד בכולל
אצלי בישיבה אני רואה כל פעם את אותםפ בחורים נשארים ערים עד הצהרים (סוף סדר א' לאחר מנחה הולכים לישיון אבל הם לומדים
אינו דומה סדר שלישי\ שני או אפילו ראשון של בחור שישן היטב בלילה
ללימודו של בחור שהיה ער.

• הוסף לסימניות
מישהו צריך ללכת להיות חייל, כדי לשמור על הארץ שלנו...
משהו צריך להיות שוטר- אלמלא מוראה... איש את רעהו חיים בלעו.
אבל אני משאיר את זה לאחרים, ויושב ללמוד בכולל

אינו דומה סדר שלישי\ שני או אפילו ראשון של בחור שישן היטב בלילה
ללימודו של בחור שהיה ער.
אני לא חולק עילך אבל אני חושב שיש דברים שצריכם לעשות

• הוסף לסימניות
האם לשמור בלילות בבית בב"ב מתאים לך?

• הוסף לסימניות
שלום !
אני מחפש בשביל קרוב משפחה הרוצה לשמור בבתי חולים על חולים בלילות לסירוגין תמורות תשלום.

יש כזה דבר ??? מכירים ???
יכולים לקשר ?? לתת פרטים ???

או אולי בכלל מושג זה קיים רק בהתנדבות ????

וכן מה המחיר לשעת שמירה בלילה

נשמח על לכל בדל של מידע

תודה (y)

יש דבר כזה
מי שאני מכירה שעושה בתשלום -
זה ל משהו מאורגן...
יוזמות פרטיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה