עזרה שמירה על תינוקת ביום שישי בבית וגן....

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
אני צריכה לעבוד ביום שישי והקטנה שלי בובה מתוקה בת שנה וחצי בחופש
צריכה משהי אישה או בחורה שתוכל לשמור עליה בביתי או בביתה תמורת תשלום.
בימי שישי 8 בבוקר עד 12.
אשמח אם אתן מכירות משהי שתסכים לכך או לעצה אחרת.......

• הוסף לסימניות
עזרה,
רעיון ממשהי
זה די דחוף.......

• הוסף לסימניות
לא מכירות אף אחת כזאת שתסכים?
בתשלום...

• הוסף לסימניות
יש מטפלת בשם שרה זאבי במיכלין שמקבלת בשישי.

• הוסף לסימניות
אם מצאת משפחתון זה כבר טוב... ;)

הייתי שמחה להציע לך את עזרתי רק שהשבת שלי רחוקה מלהיות מוכנה.

• הוסף לסימניות
אם מצאת משפחתון זה כבר טוב... ;)

הייתי שמחה להציע לך את עזרתי רק שהשבת שלי רחוקה מלהיות מוכנה.

השנה היא במשפחתון.אבל ללא ימי שישי.
אני צריכה החל משהו בא לימי שישי קבוע.

יש מטפלת בשם שרה זאבי במיכלין שמקבלת בשישי.
מי זאת ? יש לך את המספר שלה? תודה!!!!!
תסכים לימי שישי בלבד?

• הוסף לסימניות
היא לוקחת לפי שעות.
ניראה לי תסכים לימי שישי בלבד.
המספר שלה 0777551641

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה