- הוסף לסימניות
כן , הוא מזהה את jsPDF , אבל לא את הפונקציות ..עשית import ?
הוא רושם : Property .... ' does not exist on type 'jsPDF'
כן , הוא מזהה את jsPDF , אבל לא את הפונקציות ..עשית import ?
ככל הידוע לי מה שחסום מטעמי אבטחה זה האפשרות לשמור במקום ספציפי בתוך מערכת הקבצים של הלקוח.מענין כי ממה שאני יודעת שמירה רגילה חסומה בגלל אבטחה (כל אתר שאני פותחת יוכל להשתלט לי על המחשב?)
האופציה היחידה היא לעשות download
ככל הידוע לי מה שחסום מטעמי אבטחה זה האפשרות לשמור במקום ספציפי בתוך מערכת הקבצים של הלקוח.
אך אפשרי להוריד למקום שמוגדר בברירת המחדל של הדפדפן
יש import מתאים?זה נופל כבר בהגדרה : const doc = new jsPDF();
השגיאה המתקבלת : jsPDF is not defined
at OrComponent.downloadPdf
כןיש import מתאים?
והגדרה?
אולי תעלו לכאן את שורות הקוד של ה-import והמימוש, כדי שנוכל לעזור...זה נופל כבר בהגדרה : const doc = new jsPDF();
השגיאה המתקבלת : jsPDF is not defined
at OrComponent.downloadPdf
אולי תעלו לכאן את שורות הקוד של ה-import והמימוש, כדי שנוכל לעזור...
כל הרעיון שיקח מה HTML של הקומפיננטה את התוכן ....מקובל להשתמש בשיטה
אז לוקחים את הinnerHTMLכל הרעיון שיקח מה HTML של הקומפיננטה את התוכן ....
זה כבר מתחיל להדפיס משהו אבל ג'יבריש'var raw = document.getElementById('html'); var doc = new jsPDF(); doc.html(raw, { callback: function (doc) { doc.save('doc.pdf'); } });
אכן הוא מדפיס בעברית !!יפה עכשיו הגעת לנקודה אחרת, בכדי להציג עברית ב- jspdf, צריך להמיר גופן התומך בעברית ל- יוניקוד.
יש כלי שפיתחו במיוחד לצורך זה, הכלי ממיר את הגופן ומוריד לך קובץ עם סיומת JS, אותה יש לשמור בתיקיית הפרוייקט,
ראה לעיל בפוסט הזה
תנסו להוסיף את זה לפני הגדרת התוכן:המילים נשארות הפוכות
doc.setR2L(true);
www.npmjs.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים