מאור התורה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אם השמירה היא עקב בעיה רפואית שהייתה לפני ההצטרפות לקרן - צריך תקופת אכשרה של 5 שנים.
אם השמירה היא עקב בעיה רפואית חדשה שלא הייתה לפני ההצטרפות - לא נדרשת תקופת אכשרה כלל.
אם השמירה היא עקב בעיה רפואית שהייתה לפני ההצטרפות לקרן - צריך תקופת אכשרה של 5 שנים.
אם השמירה היא עקב בעיה רפואית חדשה שלא הייתה לפני ההצטרפות - לא נדרשת תקופת אכשרה כלל.
בשמחה, תשאירו כאן כתובת מייל ואכתוב לכם,נשמח מאוד אם אפשר לשאול כמה שאלות ולקבל עזרה
אולי עדיף במייל?
תודה רבה
העתקתי, ניתן למחוק.תודה
את שואלת מצד הביטוח לאומיהאם אני צריכה להמשיך לשמור? אשמח לשמוע מבעלות ניסיון.
שואלת בשביל חברה שלייש לי שאלה דחופה.
הייתה לי המטומה ועכשיו ברוך ה' היא נספגה כמעט לגמרי.
עד עכשיו הייתי בשמירת הריון.
האם אני צריכה להמשיך לשמור? אשמח לשמוע מבעלות ניסיון.
אשמח לקבל עזרה ויעוץמחפשת נוירולוג מומחה שממליץ שמירה בעקבות מגרנות וסחרחורות ....
מאוחדת למי יש נסיון?
אני לא יודעת להמליץ על רופאים,אשמח לקבל עזרה ויעוץ
פ. הלר יש לך אפשרות לעזור?
את צריכה לקחת בחשבון שאם ביטוח לאומי עולה עלייך - תצטרכי להחזיר להם את מה שהם שילמו לך.@פ. הלר
קראתי פה את המידע שלך, וישר כוח גדול
רציתי לשאול אם ביטו"ל נותנים לי רק 70-75% מהמשכורת בגלל שאני מקבלת יותר מהתקרה, אז בעצם אין לי מה להפסיד מלתבוע את הפנסיה, אני מבינה נכון?
בקרן הפנסיה זה לא לפי חודשים אלא לפי ימים.@פ. הלר האם שייך לתבוע שמירה מקרן הפנסיה על פחות מ3 חודשים (כמעט 3 חודשים)
מדובר במקרה שהביטוח לאומי נותן רק כ50 אחוז מהסכום עקב חריגה מהתקרה
אני בקרן כבר 10 שניטם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים