אני מנסה לברר בשביל מישהי שאכן מאושפזת בבית (הום קייר)אם את מאושפזת או מקבלת הום כיור - אישפוז ביתי
את מקבלת מיד מהיום שבו התאשפזת את השמירה
אם לא באשפוז אלה בקבלת עירויים בקהילה
אז בדרך כלל את מקבלת מהיום שבו יש לך הוכחה שבאת לקבל ערוי..
זה מהנסיון באישי שלי
השאלה היא האם כל מי שמקבלת אשפוז ביתי זכאית לשמירת הריון מביטוח לאומי?
מכירה מישהי שבהתחלה קיבלה ואחרי 3 חודשים הפסיקו לתת לה.... היא כמובן הייתה עדיין באשפוז בית ולמרות זאת.אם מאושפזים בבית-אז אמורים לקבל בלי בעיה, אין צורך להוכיח מעבר לזה (כמובן להביא אישור מהרופאה)
אפשר לפנות לאם הדרך, יש להם שלוחה של עזרה בהוצאת שמירה
מוזר מאוד.. היא ניסתה לערער?מכירה מישהי שבהתחלה קיבלה ואחרי 3 חודשים הפסיקו לתת לה.... היא כמובן הייתה עדיין באשפוז בית ולמרות זאת.
זה לגמרי ענין של מזל נראה לי
היא ערערה כמה פעמיםמוזר מאוד.. היא ניסתה לערער?
אחרי 3 חודשים הם באמת עושים קצת יותר בעיות, כי הם טוענים שכבר יכול להיות שהבחילות עברו (לכן בעיקרון כדאי אם אפשר להגיש בקשה רטרואקטיבית אחרי שעובר 3 חודשים כדי שהם יראו שהמצב ממשיך אותו דבר ועדיין זקוקים לשמירה)
בכל אופן תמיד צריך להתפלל שלא יהיה בעיות
ממליצה מאוד לפנות לאם הדרך לקבל את הידע שצריך
יש לי מידע עדכני לחורף האחרון מגיסה שהיתה באשפוז בית עקב היפראמזיסשלום וברכה
האם יש למישהו מידע עדכני/נסיון עדכני בקבלת אישור מביטוח לאומי עבור שמירת הריון בעקבות היפראמזיס קשה?
במידה והצלחתם לקבל - מה הגשתם?
תודה ובריאות לכולם!
לגבי עצם השמירה - אני חושבת שאפשר להגיש בקשה רטרו (ואפילו מקובל היות ובמידה ומדובר בפחות מ 30 יום לא מקבלים שמירה אלא מחלה)יש משהי שתדע לעזור לי?
אני עכשיו בשבוע 14, מתחילה קצת להתאושש
היה לי היפראמזיס קל-בינוני
לפי תיאורים שקראתי, יש מקרים קשים בהרבהההה
אבל מרוב שהיה לי קשה, לא חשבתי אפילו על שמירה
הזנחתי את נושא העירויים והגעתי להתייבשות חמורה
בפועל רק פעמיים לקחתי עירוי בקופ"ח
לוקחת זופרן
ועכשיו אני מרגישה שיפור ב"ה, עדיין לא מרגישה טוב, אבל לא הסיוט של כל דקה
האם יש לי מה לעשות עכשיו בנוגע לשמירה?
בפועל כמעט ולא עבדתי בתקופה הזאת (אני עצמאית)
מה יש לי לעשות עכשיו רטרואקטיבית, והאם יש לי מה לבקש קדימה?
אשמח לכל תשובה
תודה רבה!
אבל הרופאה לא חתמה לי עדייןלגבי עצם השמירה - אני חושבת שאפשר להגיש בקשה רטרו (ואפילו מקובל היות ובמידה ומדובר בפחות מ 30 יום לא מקבלים שמירה אלא מחלה)
את צריכה לקבל מסמך מרופא שימלא את תקופת השמירה המבוקשת ולצרף מסמכים רפואיים.
לגבי עצמאית - אין לי מושג.
דבר ראשון תרגישי טוב!יש משהי שתדע לעזור לי?
אני עכשיו בשבוע 14, מתחילה קצת להתאושש
היה לי היפראמזיס קל-בינוני
לפי תיאורים שקראתי, יש מקרים קשים בהרבהההה
אבל מרוב שהיה לי קשה, לא חשבתי אפילו על שמירה
הזנחתי את נושא העירויים והגעתי להתייבשות חמורה
בפועל רק פעמיים לקחתי עירוי בקופ"ח
לוקחת זופרן
ועכשיו אני מרגישה שיפור ב"ה, עדיין לא מרגישה טוב, אבל לא הסיוט של כל דקה
האם יש לי מה לעשות עכשיו בנוגע לשמירה?
בפועל כמעט ולא עבדתי בתקופה הזאת (אני עצמאית)
מה יש לי לעשות עכשיו רטרואקטיבית, והאם יש לי מה לבקש קדימה?
אשמח לכל תשובה
תודה רבה!
היא יכולה לחתום עכשו שהמליצה אחורה, אם כך היה.אבל הרופאה לא חתמה לי עדיין
הייתי אצלה בשבוע 8, והיא רק המליצה על תרופות וכדו'
מרוב שהרגשתי קשה, לא הבאתי איתי מסמכים ולא ביקשתי שתחתום לא היה לי כח לחשוב על כלוםםםםםם
אם היא תחתום עכשיו (והיא נמצאת רק פעם בשבוע, שהיתה אתמול..) זה יעזור?
לא יגידו לי בביטוח לאומי שזה כבר מדי מאוחר, ובשלב כזה כבר לא מאשרים?
בפעם הבאה ליצור קשר עם אם הדרך.דבר ראשון תרגישי טוב!
עברתי כבר שלושה היפרמזיסים קשים מאד
היפרמזיס אחד ירדתי 27 קילו ולא אישרו לי שמירה
בפעם האחרונה ממש התחננתי לרופאה אמרתי לה
את מכירה אותי מספיק שנים בשביל לאשר לי שמירה
יש לי כבר כמה וכמה ילדים בבית ואני חייבת את הכסף הזה
ברוב טובם של מכבי אושר לי 12 שבועות שמירה
הם עוזרים מבחינת ייעוץ תרופתי או גם מול הקופות חולים - נגיד עזרה לקבל שמירה?בפעם הבאה ליצור קשר עם אם הדרך.
תודה! אמן!דבר ראשון תרגישי טוב!
עברתי כבר שלושה היפרמזיסים קשים מאד
היפרמזיס אחד ירדתי 27 קילו ולא אישרו לי שמירה
בפעם האחרונה ממש התחננתי לרופאה אמרתי לה
את מכירה אותי מספיק שנים בשביל לאשר לי שמירה
יש לי כבר כמה וכמה ילדים בבית ואני חייבת את הכסף הזה
ברוב טובם של מכבי אושר לי 12 שבועות שמירה
מדריכים איך להגיש את הבקשה.הם עוזרים מבחינת ייעוץ תרופתי או גם מול הקופות חולים - נגיד עזרה לקבל שמירה?
גם לנו היה כך.יש לי מידע עדכני לחורף האחרון מגיסה שהיתה באשפוז בית עקב היפראמזיס
היא הגישה לביטוח לאומי את המכתב של הרופא (טופס 331) ותיעוד של העירויים שעשתה בקופת חולים לאחר מכן את התיעוד לאשפוז בית
בהתחלה קיבלה ל3 חודשים ואח"כ קיבלה עד הלידה בלי שום בעיה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //