שמירת פרויקט

• פותח הנושא 650
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך שומרים פרויקט בפרימייר
זכור לי שיש אופציה לשמור את הפרויקט עם כל הקבצים בתקיה אחת מרוכזת.

• הוסף לסימניות
אין אפשרות???
זכור לי שיש זה דחוף לי.

• הוסף לסימניות
אם זכור לי טוב,
זה נמצא בתפריט ה - Project > Project Manager

• הוסף לסימניות
אם הבנתי אותך נכון אז זה ב edit>preferences>media שם הוא נותן לך אפשרות לבחור היכן הוא ישמור את כל הקבצי פרויקט.

אבל בעקרון אם אתה פשוט רוצה שתהיה לך אפשרות לפתוח את הפרויקט במחשב אחר מספיק שתקח את הקובץ של הפרויקט ואת החומרי מקור, הוא ישאל אותך בכל מיקרה היכן החומרי מקור ואז תוכל להראות לו והוא יקשר הכל מחדש.

• הוסף לסימניות
יש גם אפשרות שימחוק את הקבצים שלא השתמשתי בהם?

• הוסף לסימניות
לפני שאת שומרת את הפרוייקט לכי לתפריט project ואח"כ Remove Unused וזה ימחוק לך את כל הקבצים המיותרים ואח"F שתמרי את הפרוייקט מסודר, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלת מימדיה;914580:
לפני שאת שומרת את הפרוייקט לכי לתפריט project ואח"כ Remove Unused וזה ימחוק לך את כל הקבצים המיותרים ואח"F שתמרי את הפרוייקט מסודר, בהצלחה!

היי נחמד לפגוש אותך פה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה