כללי שמירת צבע ספוט מסוים בלבד, מתוך קובץ. (אילוסטרייטור)

• הוסף לסימניות
חברים יקרים, אשמח לקבל את עזרתכם:
יש לי קובץ שבנוי מצבעי פרוצס+ 2 פנטונים מסוימים, ואני צריך לשמור כPDF רק את צבע הפנטון בלבד, עד היום הייתי בוחר במטה הקסם את הפנטון ומוחק את כל השאר וכו'

שאלתי ובקשתי: האם יש דרך פשוטה יותר לעשות זאת?!
כלומר לשמור רק ערוץ צבע אחד מתוך המסמך בפקודה פשוטה.

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
אם אני זוכרת נכון אז כשמדפיסים לPDF יש לשונית שנקראת output ושם עליך לסמן רק את צבע הפנטון ואז רק מה שצבוע בו ישמר.
סתם כך יש דרך לסגור את כל הצבעים והפנטונים בקובץ PDF אחד עם הפרדה פנימית שיש לדפוס אפשרות לפתוח כל "שכבה" בנפרד כששכבה אחת היא פנטון אחד, שכבה שנייה היא פנטון שני ושכבה שלישית היא צבעי CMYK (לדוגמא). איך עושים את זה, יבואו מקצוענים ממני ויגידו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;377200:
אם אני זוכרת נכון אז כשמדפיסים לPDF יש לשונית שנקראת output ושם עליך לסמן רק את צבע הפנטון ואז רק מה שצבוע בו ישמר.
QUOTE]

תודה על התשובה ולזה ממש התכוונתי
הבעיה שב -output אני לא מוצא את המקום שבו אני אמור לסמן את צבע הפנטון.
???

• הוסף לסימניות
אז ככה:
בלשונית output יש שורה של mode ושם יש 3 אפשרויות לבחירה:
composite - הפקת פלט משולב - כל הצבעים יודפסו (לPDF במקרה שלך).
separations - הפקת פלט בהפרדת צבעים - כל צבע יודפס בנפרד.
in-RIP separations - הפקת פלט בהפרדת צבעים מיוחדת שנעשית בצורה מקצועית (כמו שכתבתי לעיל).
רק בשתי האפשרויות האחרונות בהן מבוצעת הפרדת צבעים ניתן לבחור איזה מן הצבעים יודפס ואיזה לא ע"י לחיצה על המדפסת שע"י שם הצבע או הפנטון בטבלה שבתחתית חלון output.
מקווה שעזרתי.
(זה לא שפתאום קיבלתי רוח הקודש, הכל מהספר של מנטור... :))

• הוסף לסימניות
eden7115 תודה מיוחדת מאד על המאמץ!

הבעיה, שאני ממש לא מוצא אף לשונית עם האופציות הללו:
composite | separations | in-RIP separations

אני מעלה צילום מסך של ייצוא לPDF מאילוסטרייטור אשמח אם תוכלו לכוון אותי למיקום המדויק בתפריט

תודה!

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 99.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 122.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
החכמת גם אותי, תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה