שמירת קבצים שמגיעים במייל

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה עשיתי אבל
פתאום במקום לשאול אותי איפה אני רוצה לישמור את הקובץ זה מוריד אותו לתיקיה זמנית
איך אני מחזירה את ההגדרה הראשונית?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
ליד השמור, יש משולש שחור קטן. תלחצי עליו ואז יש מספר הגדרות... תשני בהתאמה יש לך וי על שמור תמיד, תשני ל שמור כ...

• הוסף לסימניות
אין לי
זה ג'מייל לא אאוטלוק
תמיד שהייתי לוחצת שמור הוא פתח כרטיסיה עם אפשרות פתח (ואז מכניס לתקייה זמנית ורק פותח) או שמור
כנראה בטעות הורדתי את הוי וזה לא נותן לי את התיבה אלא בוחר בפתח במקום שמור. יש למישו עיצה איך מחזירים את הברירה הקודמת?

תודה

• הוסף לסימניות
באיזה דפדפן?

• הוסף לסימניות
אורנג' וואלה הכל

• הוסף לסימניות
מה הקשר לוואלה ולאורנג'
????
הוא שאל באיזה דפדפן

וואלה ואורנג הן לא מהתשובות האפשריות לשאלה זו.

התשובות האפשריות הם:
אינטרנט אקספלורר
פיירפוקס
גוגל כרום
ספארי
אופרה
ויש עוד כמה שאין סיכוי שאת משתמשת בהם

• הוסף לסימניות
אקספלורר

• הוסף לסימניות
מופיע לך לחצנים הצג והורד ע"י הקובץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tkh;508670:
מופיע לך לחצנים הצג והורד ע"י הקובץ?
כן אבל כשאני לוחצת זה יישר פותח ומדלג על השאלה האם לשמור ואיפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה