כללי שמירת קובץ להדפסה על דיסק

• הוסף לסימניות
קודם כל - השאלה נשאלת לאחר חיפוש ללא תוצאה.
איך אני שומרת קובץ לדפוס להדפסה על הדיסק?

• הוסף לסימניות
מה בעצם השאלה? את שואלת על הגודל של הדיסק?
או אופן שמירת קובץ באופן כללי?

• הוסף לסימניות
אני מתכונת לשמירת הקובץ,
השמירה לPDF כוללת גם את הרקע הלבן שעליו עיצבתי את הדיסק, האם זה בסדר?

• הוסף לסימניות
רק הדיסק עצמו וזה תלוי איזה דפוס. אני מתעסק עם כזה דבר ואני מקבל רק קובץ lpg

• הוסף לסימניות
אני ג"כ עובדת בתחום זה
והגשת העבודה לדפוס שונה ממקום למקום
וכן הגדלים גם הם משתנים
תבקשי מהדפוס הוראות מפורטות להדפסה - ע"פ נסיוני הם שולחים דף מפורט על כל שלביו
בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה נראה לך מהווה בעיה?
עד כמה שזכור לי - זה לא בעייתי
אבל אל תסמכי על דברי, בטח יש כאן מישהו שהתנסה בזה.
ואני מקוה שיבוא לעזרתך,

• הוסף לסימניות
תודה על היעוץ
יצרתי קשר עם הדפוס והם בקשו PDF על רקע לבן בלבד, בלי סימון העיגול הפנימי (הקטן)

• הוסף לסימניות
אני כבר הדפסתי כמה וכמה דיסקים. כמו שאמר לך הדפוס - הרקע לבן זה בסדר. העיגול הפנימי - אל תשאירי לבן, רק תמשיכי את הרקע/ הגרפיקה שעל הדיסק, כך שגם אם יש תזוזה וכו' - לא ישאר לך קו לבן בפנים...

• הוסף לסימניות
הקובץ אמור להיות מוגש בצורה של ריבוע בגודל 12*12 + גלישה של כמה מ"מ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה