שמירת תמונה מונפשת בפאוור פוינט כקובץ GIF

• הוסף לסימניות
שאלתי כבר בפורום אופיס ועדיין לא מצאתי פתרון.
בעבר הייתי שומר בשם קובץ GIF והתמונה הייתה נשמרת עם ההנפשות ומוצגת במחשב בהנפשה, גם בהעלאה לפרוג זה הוצג בהודעה עם ההנפשות.
כעת אני שומר ונשמר לי כתמונה רגילה ללא הנפשה.

אולי אני לא זוכר נכון, או שהגרסאות השתנו (אני על 2010),
בכל מקרה אני מוכרח לדעת איך עושים את זה.

אולי המוכשרים כאן שכבר הושיעו אותי לא פעם, יכוונו אותי, במחילה ובתודה מראש.

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה לשמור את בקובץ פאוור פוינט ואח"כ ממיר ל GIF עם תוכנת המרה או עם אתרים אונליין
לחיפוש גוגל כאן

• הוסף לסימניות
זה היה הדבר הראשון שעשיתי ואני עושה לפני שאני מטריח אנשים בכל פורום שהוא.
לא ידעתי שהמרה תפתור את הבעיה (פאוור פוינט מאפשר לשמור GIF, אבל ההנפשה לא נשמרת),
בפועל עדיין לא נמצא פתרון, האתרים לא עזרו לי.

• הוסף לסימניות
אז יש עצה אחרת, תעשה הסרטת מסך, תפעיל את המצגת. עכשיו יש לך את המצגת כקובץ סרט. את זה אפשר להמיר בקלות ל GIF עם פורמט פקטורי הידוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה