שמירת תמונה מתוך סרט

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשמור תמונה של קטע מסוים מתוך סרט, איך ניתן לעשות א"ז (חוץ מצילומסך) ?

אודה לעזרתכם.

• הוסף לסימניות
יש תוכנות וידאו שיודעות להוציא תמונה מכל רגע, אבל זה גם בעצם סוג של צילום מסך.

• הוסף לסימניות
באיזה נגן סרטים אתה משתמש?
בכל נגן יש דרך אחרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2112879:
באיזה נגן סרטים אתה משתמש?
בכל נגן יש דרך אחרת

משתמש במדיה פלייר, יש לי גם vlc אם זה עדיף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס מאיר;2112869:
יש תוכנות וידאו שיודעות להוציא תמונה מכל רגע, אבל זה גם בעצם סוג של צילום מסך.

אין לי בעיה עם סוג של צילום מסך, אני רק התכוונתי שלא אצטרך לצלם את המסך בפועל, אלא להוציא מהתוכנה עצמה, ובכן אם יש דרך כזה אשמח להחכים.

• הוסף לסימניות
לא רלוונטי, הדרך הנכונה היא ככתוב בהודעה #8

• הוסף לסימניות
פעלתי לפי ההוראות, ולא קבלתי שום תמונה....

???

• הוסף לסימניות
סיבכתי אותך לחינם.
פשוט תעצור את הסרט בנקודה שאתה רוצה, תחת תפריט תצוגה בחר "פקדים מתקדמים" מתחת למסך הסרט ייפתחו לך ארבעה ריבועים קטנים - השני משמאל הוא צילום מסך, זה נשמר לך בתיקיית התמונות שלי תחת שם המשתמש שלך.
זה הכל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2113142:
סיבכתי אותך לחינם.
פשוט תעצור את הסרט בנקודה שאתה רוצה, תחת תפריט תצוגה בחר "פקדים מתקדמים" מתחת למסך הסרט ייפתחו לך ארבעה ריבועים קטנים - השני משמאל הוא צילום מסך, זה נשמר לך בתיקיית התמונות שלי תחת שם המשתמש שלך.
זה הכל

רק אתקן אותך קצת, אחרי שהגדירו פעם אחד בתצוגה שיציג את פקדים מתקדמים, הוא כבר עולה מעצמו בכל פעם, ואז לא צריך לעצור, רק אפשר פשוט להפעיל את הנגן, וללחוץ על מקש הצילום מסך כל פעם שרוצים גם תוך כדי הנגינה.

• הוסף לסימניות
ברור, התכוונתי לעצור לנוחות המשתמש - כדי שיראה מה הוא מצלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה