שמישהו ירים את הדגל ויעשה עיתון כלכלי מקצועי חרדי!!!

• הוסף לסימניות
לא יקרה
מי שלא גדל על כלכלה(ובציבור החרדי לא גדלו על זה! נקודה!)
לא יוכל לעשות דבר כזה
הרבה גדלו והרבה התמקצעו
ויש הרבה אנשי מקצוע מצויינים במגזר החרדי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש תחומים כלכליים שנוגעים כמעט רק בציבור החרדי ולא מופיעים שם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כאשר דמרקר היו די בהתחלה, הייתי שם בישיבת הנהלה, [בנושא אחר כמובן]
והם חיפשו משקיע חרדי של 5000 דולר בחודש [לא יודע מה היום]
שיבנה אתר אינטרנט מותאם למגזר החרדי, הם יתנו לו אפשרות לקחת את כל הכתבות שלהם לאתר שלו, פלוס כתבות ייעודיות למגזר.
ובפרסומות תהיה חלוקה הוגנת, שלפי הסקיצה שלהם הוא היה אמור בהמשך להרוויח לא רע.

למה לא עשיתי את זה?
כי עיתונות זה למי שזה זורם לו בדם, ואצלי זורמים דברים אחרים,
אבל אין לי ספק היום, שאם תגיע אליהם הצעה איכותית ורצינית, הם ילכו עליה בכל הכח,
זה טוב גם להם וגם לאחרים.

• הוסף לסימניות
על המחיה והכלכלה
זה הרבה יותר זול והיום ממילא כולם בדיגיטל
זה צריך להיות אתר שיובן לאנשים שלא מבינים דבר וחצי דבר בכלכלה
בד"כ אנשים שנמצאים בדיגיטל יודעים קצת על כלכלה, ודווקא אלה שאין להם שום גישה לאינטרנט הם אלה שהרבה יותר זקוקים לזה משום שאין להם שום מקום אחר לברר עליו.
בכל מקרה ברור שגם אנחנו ככאלה שכן נמצאים בדיגיטל חייבים מידע והסברה על תחום הכלכלה וכו'.
ודווקא אני חושב שחומר על כלכלה/נדל"ן/משכנתאות וכו' לא צריך להיות באתר כי זה המון חומר ללמוד ולעבד ובד"כ אין את הזמן לשבת על מחשב וללמוד את זה, וזה כן לדעתי צריך להיות מודפס, בדומה למקום לימודים שלומדים שם את מקצוע הכלכלה ושם כמובן לומדים את החומר מתוך ספרים וכו' אז גם פה אנחנו - הציבור החרדי שמועלם לא למדנו על כלכלה וכו' זה סוג של לימוד משלים מבחינתנו, ולן הוא כן צריך להיות מודפס שנוכל להתעמק "ולשבת" על זה.

• הוסף לסימניות
וברור שאם היה יותר התעניינות בציבור שלנו אז הסיכון יותר שווה אבל לא נראה לי שמספר הקוראים הפונטצילי שווה את הסיכון )
דווקא נראה לי שיש המון התעניינות וצמא אדיר של הציבור לדעת עוד ועוד ולהרחיב אופקים בתחומים אלו!

• הוסף לסימניות
אגב, מעניין למה אתר "ביזנעס" לא מתרומם, אני אישית משום מה כמעט לא יוצא לי להסתכל שם?!

• הוסף לסימניות
אם המטרה היא החדרת מושגי יסוד בכלכלה
אפשר להתחיל בעיתון חודשי (ירחון) או אפילו דו חודשי ללא אקטואליה כלכלית,

וניתן גם להפיץ במייל בנוסף למודפס

• הוסף לסימניות
איך הגעת לכזה סכום, ובכמה זמן?
אני מדבר על טווח של שנה הראשונה שמתבססים נטו על מפרסמים
עיתון של 64 עמודים מחולק ב110,000 עותקים לשבוע יעלה בחודשי סך של 800,000 ש"ח
בחודשים הראשונים לא יהיו פרסום
מי בדיוק יפרסם בעיתון כזה? חברת הנדל"ן שבעבר היו מפרסמים כבר לא מפרסמים כי אין להם צורך לפרסם כי מוכרים דירות כמו לחמניות. אולי חברות ההשקות והאוויר

• הוסף לסימניות
אין כל כך צורך וכדאיות בעיתון כלכלי חרדי,
הפיתרון הוא שנטפרי יסננו בצורה מקצועית את אתרי הכלכלה הכלליים,
כיום יש את ביזפורטל שפתוח לגמרי,וכלכליסט שפתוח בצורה חלקית וחסרה,
90% אחוז מהכתבות אין בהם כל בעיה ואם נטפרי קצת ישקיעו יהיה ניתן לפתוח את כל אתרי הכלכלה.
ואולי מפה תצא הקריאה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הם
90% אחוז מהכתבות אין בהם כל בעיה ואם נטפרי קצת ישקיעו יהיה ניתן לפתוח את כל אתרי הכלכלה.
ואולי מפה תצא הקריאה.
הם פותחים כתבות בדה מרקר וכלכליסט לפי דרישה.
כלומר כל כתבה נדרשת לעבור בדיקה פרטנית.

• הוסף לסימניות
ואולי מפה תצא הקריאה.
המציאות היא שלצד אתרי העיתונים החילונים יש גם מהדורה מודפסת וזה דבר ברור שאינה דומה קריאה בעיתון לקריאה ע"ג המסך
(הן מבחינת החויה והן מבחינת קליטת התוכן - כשקוראים באתר הכל נעשה במרוצה והאפקט ההשפעה קטן בהרבה אפשר לומר לדעתי כי עיקר התועלת במידע הוירטואלי הוא יותר ידע זמין ומהיר ופחות תואם כתבות עומק והעשרת ידע באופן רציני)
קל וחומר בציבור החרדי שרבים נמנעים מגישה לאינטרנט באופו כזה או אחר.

• הוסף לסימניות
מה אם "מדורים" של המודיע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה