מידע שימושי שמי שירה לוי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום רב, שמי שירה לוי ואני סטודנטית לתואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. במסגרת עבודה סמינריונית אני עורכת מחקר בנושא מסוגלות עצמית וחוסן נפשי של סטודנטים. לצורך המחקר הנני פונה אליך בבקשה להשתתף במחקר באמצעות מילוי שאלונים המופיעים בקישור להלן: https://forms.gle/jX5Rr1PSw5CrmF7U8 בשאלונים הנך מתבקשת לסמן את התשובה הרלוונטית מבין האפשרויות המופיעות מתחת לכל שאלה או להקליד תשובה בהתאם להוראות השאלה שנשאלת. אנא הקפד לקרוא את ההנחיות והשאלות, לפעול על פיהן ולענות בהתאם. כאשר תסיים למלא את השאלונים נא לחץ על תיבת האישור בתחתית הדף. מילוי השאלונים ושליחתם נעשים באופן אנונימי לחלוטין ולא תיחשף בשום אופן ובשום שלב של התהליך. בכל עת הנך רשאי להפסיק למלא את השאלונים ולהימנע משליחתם, אך אשמח אם תואיל להשיב על כל הפריטים שכן לצורך המחקר אוכל להשתמש רק בשאלונים מלאים. אני מודה לך מאוד על נכונותך להקדיש מזמנך ולקחת חלק במחקר. במידה ותהיה מעוניין- אשמח לשתפך בממצאים לאחר סיום המחקר. בכל עת תוכל ליצור עימי קשר בכתובת המייל הבאה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה על שיתוף הפעולה. המכתב מנוסח בלשון זכר אך פונה לשני המינים.

• הוסף לסימניות
את יכולה לראות את כתובת המייל של העונים?

[עריכה: עניתי ממייל אנונימי. אבל עדיין מעניין אותי לדעת].

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לכל מי שעונה ! זה ממש עוזר לי לקדם את המחקר

• הוסף לסימניות
עניתי בשמחה
תודה על האורך!
פעם עניתי איזה סקר לסטודנטים בנושא פסיכולוגי שלא נגמר...

• הוסף לסימניות
א. אין קשר בין התוכן לכותרת.

ב. מצוטט מהפורום:
סקרים:
אין אישור לפתוח אשכולות סקרים באא"ר, ואין לפרסם קישורים לסקרים. פרסום סקר מצריך אישור ממחלקת פרסום ובתשלום.

ג. עניתי...

נ.ב
אולי תוסיפו אפשרות של אובחן שוב על אותו דבר, עד כמה שידוע לי באיזשהו גיל האבחון כבר לא רלוונטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה