עזרה שמלה בהירה של רחל סיטבון לילדות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש לי את השמלה הוורודה של רחל סיטבון עם שרוולים נפוחים ופפיונים
לילדות מידות 3.4.6.8.10 חלק מידות יש לי כמה שמלות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
יש לנו כמה מהשמלות עם הסרטים השחורים לילדות קטנות... 2 שמלות גיל 3 ו3 שמלות גיל 6
1686118419720.png

• הוסף לסימניות
מעבר על כללי איש את רעהו
  • הוסף לסימניות
זה אפרסק
לא ורוד, היה אותה גם בורוד נראה לי....
הזרים מאיזה אחת שהמליצו עליה בפרוג ובאמת היינו מאג מאד מרוצים ב"ה והמחיר גם היה ממש סבבה ,אם תרצי אוכל לשלוח לך בפרטי כי לא בא לי לשים את הפלאפון שלה בפורום

• הוסף לסימניות
זה נראה ממש שמנת.
את בטוחה שזה אפרסק?
אשמח מאוד לקבל מידע על הזר באיזה איזור בארץ?
תרשמי לי בפרטי שם וטלפון.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מחפשת די בדחיפות שמלה בהירה של רחל סיטבון מעונה זו / עונות קודמות
עם עדיפות לצבע סגול / ורוד, אבל כל צבע בהיר בא בחשבון.
צריכה סט של כ 8-10 שמלות לילדות בגילאי 3-12
כל מידע יעזור!
לחתונה בעוד שבועיים!!
יש לי 4 שמלות בצבע ורוד - אפרסק , צבע חי. עונה קודמת של רחל סיטבון. אני משערת את המידות, 6,10,14,18. יכול להיות שאני טועה עם המידות, אם זה יהיה רלוונטי אני אבדוק לך בדיוק. השכרה של 250/300 לשימלה

• הוסף לסימניות
הזרים מאיזה אחת שהמליצו עליה בפרוג ובאמת היינו מאג מאד מרוצים ב"ה והמחיר גם היה ממש סבבה ,אם תרצי אוכל לשלוח לך בפרטי כי לא בא לי לשים את הפלאפון שלה בפורום
אשמח להמלצה, תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה