- הוסף לסימניות
היא התנצלהומעניין אם את היית השוכרת מה היתה התגובה שלך.
ואז???
היתי צריכה ממש לסחוט ממנה במה מדובר
היא תיארה את זה כמשהו מינורי
שקיבלתי את השמלה חשכו עיני!
אני היתה מצפה להיות הוגנת לפחות
היא התנצלהומעניין אם את היית השוכרת מה היתה התגובה שלך.
איך את משווה תחפושות לשמלת ערב?אני יכולה להגיד לך שיצא לי להשאיל תחפושות, וגם הבלאי מאד מאד גדול.
זה בגד ליום אחד, והוא מצד אחד מאד מרשים, מצד שני מאד רגיש.
תשאלי בהשכרות, כמה פעמים משכירים שמלת כלה, וכמה משקיעים בתיקונים.
את חושבת שהיא ממש נהנתה מזה שנקרעה לה השמלה באמצע החתונה? נראה לך שהיא תיזום כזה אירוע שוב?
וואווו ליבי איתךהיא התנצלה
ואז???
היתי צריכה ממש לסחוט ממנה במה מדובר
היא תיארה את זה כמשהו מינורי
שקיבלתי את השמלה חשכו עיני!
אני היתה מצפה להיות הוגנת לפחות
לא הבנתי כל כך מה הבעיה בתגובות של השואלתסליחה אבל אשכול הזוי, כי:
1. מדובר בשאלה לרב
2. התגובות נגד הן מנקודת מבט של מי ששכרה, והתגובות בעד של מי שמשכירה
3. התגובות של השואלת...
האשכול מוטה.
לרוץ לתופרות מסוימות שפתוחות רק בבוקרלמה זה כ"כ עוגמת נפש?
לבשת את השמלה באירוע שלך, כבר רוב השימוש בשמלה נעשה.
ובהחלט יש מצב שרב יצדיק אותך.
אבל את מתארת את זה כאילו נעשה כאן פשע מרושע עם רצון עז לפגוע בך ולשדוד את רכושך, ולא תקרית לא נעימה גם לשוכרת עצמה.
לגבי הכסף אני באמת לא יודעת
לא חולקת עלייך שלא נעים.לרוץ לתופרות מסוימות שפתוחות רק בבוקר
להפסיד עבודה
לקבל חוות דעת אם אפשר או אי אפשר לתקן
לשאול מוץ
לדבר עם הלקוחה שלבשה את השמלה
להגיע להסכמות
זה לא עוגמת נפש?
אם זה סבבה הכול טוב
אנחנו השכרנו פעם שמלות שלכולנו - ארבעה בנות - השמלות נקרעו למטהמסכימה עם כולן. אם את רוצה שתשלם את צריכה לשאול רב.
אני מתארת לעצמי שמן הסתם היא צריכה לשלם משהו, הרי היא שכרה מוצר והוא נהרס אצלה. כל דבר שמשכירים צריך להחזיר בשלמותו ובמצב טוב, גם שמלה. אפילו שזה לא נעים.
השאלה היא כמה.
ובאמת אני שואלת מה עושים בהשכרת שמלות בדרך כלל? כי ברור שזה קורה כל הזמן...
פה בדיוק השאלהאבל אני מאמינה שאם לקוחה מחזירה שמלה שהולכת לפח..
לכאורה היא צריכה לשלם
מבינה שזה שונה מהמקרה של @שיראז ?פה בדיוק השאלה
כי נגיד במקרה אצלינו (גיהוץ שהשאיר סימן) הצלחנו אח"כ להשכיר שוב את השמלה במחיר מלא ללקוחה שלא הפריעה לה, ומצד שני לקוחה אח"כ לא הסכימה לקחת את אותה השמלה בגלל הכתם
ומצד שלישי-כיסינו את עלות השמלה בהשכרות, האם נזק בשלב הזה עדיין אפשר לתבוע?
פה מדובר ברשלנות אז יש מצב שאת יכולה לתבוע אותה לשלם כמובן בכפוף לשאלת רב. במקרה של פותחת האשכול מדובר כנראה בתקלה שיכלה לקרות לכל אחת, גם לבעלת השמלה. ותשאלי כל בעלת השכרת שמלות ותשמעי שזה קורה להם בלי סוף.. לא סתם מחירי ההשכרות יקרים כל כך.. זה בדים רגישים ועדינים וצריך לקחת את זה בחשבון שמשכירים את השמלות.פה בדיוק השאלה
כי נגיד במקרה אצלינו (גיהוץ שהשאיר סימן) הצלחנו אח"כ להשכיר שוב את השמלה במחיר מלא ללקוחה שלא הפריעה לה, ומצד שני לקוחה אח"כ לא הסכימה לקחת את אותה השמלה בגלל הכתם
ומצד שלישי-כיסינו את עלות השמלה בהשכרות, האם נזק בשלב הזה עדיין אפשר לתבוע?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים