שמלה כחולה חגיגית לבת שנה וחצי

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לנו חתונה ממש בקרוב וכל הבנות דודות לובשות את אותה שמלה כחולה אבל אין אותה במידה של גיל שנה וחצי.
ואני לא מצליחה למצוא בחנויות!!!
אם יש לך שמלת שיפון כחולה לגיל 12-18 חודש אודה לך מאד אם תשלחי לי הודעה בפרטי.

תודה מראש
!

• הוסף לסימניות
לנו גם יש חתונה בעוד חודש.
לקחנו מהשכרה בבית שמש שמלות כחולות, לא יודעת מה המידה הכי קטנה, אבל לבת שלי בת שנתיים וחצי יש, אולי שווה לשאול. (יש גם השכרת שמלות בקרית גת שאני יודעת שיש לה שמלות כחולות)

אני צריכה לתינוקת בת חודשיים סריג כחול לחתונה, מישהו יודע איפה יש משהו יפה ולא יקר?

• הוסף לסימניות
...

לנו גם יש חתונה בעוד חודש.
לקחנו מהשכרה בבית שמש שמלות כחולות, לא יודעת מה המידה הכי קטנה, אבל לבת שלי בת שנתיים וחצי יש, אולי שווה לשאול. (יש גם השכרת שמלות בקרית גת שאני יודעת שיש לה שמלות כחולות)

אני צריכה לתינוקת בת חודשיים סריג כחול לחתונה, מישהו יודע איפה יש משהו יפה ולא יקר?

• הוסף לסימניות
לנו יש סט מדהים ומושקע של 9 שמלות, החל מגיל שנה וחצי עד לגיל 12.
בצבע כחול. (בד טפט)
לפרטים אפשר לפנות רק למייל: shireldesign ג'מייל.

• הוסף לסימניות
אם את בכל זאת לא מסתדרת, נסי את הכיוון היצירתי הבא:
קני חולצת קטיפה כחולה יפה, ובקשי ממשהי עם ידע (אפילו מועט) בתפירה
לחבר לך חצאית מבד מתאים, זה אמור להיות חתיכה קטנה של בד.
ככה חסכת את הקטע המורכב שבתפירת שמלה: החלק העליון.
בתור חגורה שימי לה במותן סרט יפה, נניח של פיאה, עם פרח גדול.
וכיוצא בזה משהו תואם לשיער.

עשינו פעם משהו כזה ויצאה שמלה מהממת בפרוטות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה