שמלה לבנה עם נקודות חומות

• הוסף לסימניות
שתי שאלות:
א. האם גם שילוב כזה כדאי להשרות בחומץ קודם הכיבוס?
ב. הבת החמודה שלי אכלה אפרסק בלי סינר:( (לא אגלה מי הביא לה את האפרסק ולא הביא את הסינר:rolleyes:) וחטפה כתם נחמד בחזית השמלה, כשהיה לי פעם כתם של אבטיח תליתי את הבגד בשמש והוא נעלם, עכשיו אני פוחדת שהצבע החום ידהה, האם אני צודקת? ואיך אפשר להתמודד עם כזה כתם???
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
איך חמותי אומרת? כתמים של אפרסק אפשר להוריד רק עם מספריים.
(תנסי אולי להדביק שם איזה סרט מתאים או קישוט כלשהו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;582453:
איך חמותי אומרת? כתמים של אפרסק אפשר להוריד רק עם מספריים.
(תנסי אולי להדביק שם איזה סרט מתאים או קישוט כלשהו)
אוי, לא...

אמנם נכנס אצלי בעצמות מאמי שתחי' ש"כתם של אפרסק לא יורד בכביסה"!
אבל חשבתי שבדורינו יש לבגדים מוכתמים יותר עדנה...
אולי מישהו יודע בכל זאת?

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות סנט מוריץ..

• הוסף לסימניות
תנסי השריה באסטוניש.

• הוסף לסימניות
לדעתי פחות חזק

• הוסף לסימניות
אצלינו אוקסיג'ן הוריד כתמי פירות בריסוס לפני הכביסה.

• הוסף לסימניות
להרטיב את המקום ולפזר אבקת "רן". להניח כמה שעות. קסם! מניסיון. הוציא גם כתמים של רימון.

• הוסף לסימניות
גם לי אוקסיג'ן תמיד עזר

• הוסף לסימניות
ניסיתי רן. ניסיתי אוקסיג'ן. ניסיתי סינטבון.
גורנישט.
לא נותרה ברירה: עטיתי כפפות מלאתי מיכל רסס באקונומיקה ובזהירות מירבית השפרצתי על האיזור הנגוע (שלא יפגע בעיגולים החומים)
וב"ה אחרי כדקה נעלם הכתם!
אבל לפני כן נשאתי תפילה לבורא עולם שהבגד לא ייהרס... (וגם תרמתי פרוטות לצדקה. ללמדך שגם אם תורמים כמה שקלים אפשר להוושע, לא רק 20,000 ש"ח כפי שמספרות החוברות של וועדות הצדקה.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה