עזרה שמלה להשכיר - יש להם אתר?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הם קיימים עדיין?
ואם כן איך מתקשרים איתם?
אשמח לכל מידע

• הוסף לסימניות
גם אני עוקבת.
יש לי 2 שמלות להשכיר ולא יודעת איך עושים את זה.

• הוסף לסימניות
הי, אולי יש מי שכן יודע?

• הוסף לסימניות
ניסיתי לפרסם שמלה באתר.
עברו כבר 3 חודשים ועדיין הם לא העלו את השמלה.
מבדיקה באתר, נראה שהוא לא מתפקד

• הוסף לסימניות
מקפיצה..
מישהי יודעת אם יש לינק פעיל?

• הוסף לסימניות
אז איפה אפשר לחפש שמלה להשכרה לארוע?

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה להשכיר 3 שמלות לנערות/נשים צעירות ושמלת מחותנת ולא מוצאת דרך ליצור איתם קשר

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לדעת איפה ניתן להשכיר שמלה בזול

• הוסף לסימניות
מחפשת סט 3 שמלות לגילאי שנה וחצי עד 2 וחצי לחתונה

• הוסף לסימניות
אני משכירה שמלת אירועים מהממת ארוכה, מידה 38, צבע ורוד- שחור.
קניתי אותה בהסתמך על שמלה להשכיר, אבל נראה שהאתר נעלם מהאופק...

למעוניינות- בפרטי.

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש גמח שמלות לכלות ואם כלה חתן במחירים מצחיקים ודברים יפיפיים מארה"ב לפי מה ששמעתי
הפלייר באנגלית אבל זה המספר
052-718-1342

קבצים מצורפים

• KALLAH NUEH FLYER.pdf
    KB 194.3 · צפיות: 468
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה