עזרה שמלה מכפר בית חנינא!!(הזמנה מאתר שיין)

• הוסף לסימניות
כהמשך לנושא פתיחת האשכול,
הבוקר הייתי בחנות שם לקחת חבילה משיין,
זה לא היה כ''כ מפחיד,(אבלאולי בגל שאנחנו גרים באזור ועברים שם ע''ב יומיומי, )
נראה שאפשר להתקשר אליו ולבקש שיכין את החבילה לפי המספר שקיבלתם,
ואז ממש לא צריך להתעכב
איך מתקשרים אליו? מה המספר?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
קבלתי הודעה מצ'יטה :

החבילה בחנות קלאסיק טוסט, דרך בית חנינא 81 :(
אני מנווה יעקב

מה עושים???????

• הוסף לסימניות
אלי התקשר מישהו מהחנות שהוא יכול להביא לי את החבילה ב40 ש"ח
אני לא יודעת אם זו אותה חנות או לא, אבל אפשר לנסות.
המספר הוא 025835618

• הוסף לסימניות
אלי התקשר מישהו מהחנות שהוא יכול להביא לי את החבילה ב40 ש"ח
אני לא יודעת אם זו אותה חנות או לא, אבל אפשר לנסות.
המספר הוא 025835618
התקשרתי זה מוכר ערבי של חנות משחקים....

יש עוד עיצה?

• הוסף לסימניות
בסוף שילמתי לנהג מונית 50 שח שיעשה לי את השרות הזה
הוא אמר שזה היה ממש בתוך הסמטאות
אבל הזמנתי עוד פריטים ואיני רוצה שהם יגיעו לשם מה עלי לעשות??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה