יש לך את הקטלוג?מקווה שזה בסדר שאני רוכבת על האשכול שלך (ועל הדרך מקפיצה אותו)
למישהי יש ניסיון עם האורכים של השמלות שלה?
אני גבוהה מאוד (1.80), ורוצה לדעת אם לפתוח את המכפלת יספיק.
אלפי תודות![]()
יש בשמלות של מזל מכפלת די גדולה, וחוץ מזה היא נותנת בכיף בד נוסף להארכה...יש לי את הקטלוג של האביב, ראיתי שהשמלות קצרות על הדוגמנית ולכן שאלתי.
אם פתחת חצי מכפלת בטח לי זה לא יספיק![]()
יש לי את הקטלוג של האביב, ראיתי שהשמלות קצרות על הדוגמנית ולכן שאלתי.
אם פתחת חצי מכפלת בטח לי זה לא יספיק![]()
בקטלוג רואים היטב את המכפלת הענקית....אני 1.62 ואני בשמלה הזו לא הייתי צריכה לפתוח מכפלת. ויש מכפלת באורך של 10-15 סנטימטר ועוד בד להארכה...
על הדוגמנית זה קצר אבל אני לא יודעת אם היא האריכה או לא....
אני 1.62 ואני בשמלה הזו לא הייתי צריכה לפתוח מכפלת. ויש מכפלת באורך של 10-15 סנטימטר ועוד בד להארכה...
על הדוגמנית זה קצר אבל אני לא יודעת אם היא האריכה או לא....
תכלס אני מבינה שבגובה שלך הרבה דברים קצרים עלייך לא??? אז מה אז את עושה??
יש בשמלות של מזל מכפלת די גדולה, וחוץ מזה היא נותנת בכיף בד נוסף להארכה...
כך שנראה לי את יכולה להאריך בכיף לגובה שלך....
יש לה חנות באלעד ובבני ברק.נשמע טוב!
איפה יש לה חנות? ראיתי עד עכשיו רק מכירות.
יש לה חנות באלעד ובבני ברק.
את הכתובות את יכולה לראות בקטלוג
אם אין לך תעדכני אני יחפש....
תודה!יש חנות בבני ברק ברח' הרצוג 43
פתוח ימים א-ה אחה"צ בין 17-21.30
חני
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים