עזרה שמלות ארועים קיוטיז

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מחפשת שמלה בצבע זהב מקיוטיז מידה 14
(או שמלה אחרת מידה 8-10 ו14)
להשכרה/מכירה

• הוסף לסימניות
אני מאלעד
היה עד מידה 20 כאשר מידה 20 זה כמו 38-40
ויש לי גם מידה 18
החתונה שלנו ב כה אב
אין לי בעיה להשכיר לך במחיר ממש משתלם !!!! אם את רוצה ולא רוצה סתם לקנות

• הוסף לסימניות
במידות קטנות יש למישהי?
מידות 2-8?

• הוסף לסימניות
אני קניתי 4 שמלות זהב מדהימות אחת לבת שעולה לגן חובה , השניה לבת שעולה לג השלישית לבת שעולה ל ה
ועוד אחת בח ( כמו מידה 36-38)

מתאים לך?

כל הבנות שלי בגובה סטנדרטי

• הוסף לסימניות
אני קניתי 4 שמלות זהב מדהימות אחת לבת שעולה לגן חובה , השניה לבת שעולה לג השלישית לבת שעולה ל ה
ועוד אחת בח ( כמו מידה 36-38)

מתאים לך?

כל הבנות שלי בגובה סטנדרטי
אני צריכה גם את המידות הקטנות יותר
בכל אופן, בכמה משכירה?

• הוסף לסימניות
יש לי רק את המידות האלו שציינתי

בהתחשב בזה שאת יודעת את המחיר עלות של השמללה בפועל
על איזה מחיר השכרה חשבת ? כי זה יילבש פעם אחת בלבד...
איזה מחיר מתאים לך?

• הוסף לסימניות
לאיזו שמלה זהב את מתכוונת?
לנו יש סט של 10 שמלות בכל המידות, משמלה שמנת זהב.
פנוי להשכרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה