דרוש מידע שמלות חתונה של נערות

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת היכן אני יכולה למסור שמלות במצב מצוין שעלו אלפי שקלים במחיר סמלי
תודה

• הוסף לסימניות
נוו בבקשה
אף אחת לא מכירה השכרה כזאת ??
או אפילו גמ"ח

• הוסף לסימניות
נוו בבקשה
או אפילו גמ"ח
ממליצה על הגמ"ח הזה
הרבה נעזרים בו
gmachsmalot10*gmail.com
בעקרון היא מתווכת בין משכירות לשוכרות
אבל אם אני לא טועה יש לה גם מאגר...

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
ולכל מי שיש עוד מיידע
אשמח לקבל

• הוסף לסימניות
נוו בבקשה
או אפילו גמ"ח
יש אחת בבניברק שמשכירה במחירים של גמ"ח-
אני נתתי לה כמה שמלות מהממות ויקרות.
050-4102470

• הוסף לסימניות
היא שילמה לך??

• הוסף לסימניות
היא שילמה לך??
לא.
היא אמרה שכשהיא תשכיר אז היא תשלם, עברו כבר כמה חודשים טובים אבל את יודעת הקורונה וכו
בנתיים לי לא היה מקום בשביל השמלות אז לא היה איכפת לי

• הוסף לסימניות
יש את שמלה להשכיר בו את מפרסמת את הבגדים עם תמונה(הם נשארים אצלך)
מי שרוצה משכיר ממך / קונה את הבגדים ...
(יש עמלת תיווך קטנה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא.
היא אמרה שכשהיא תשכיר אז היא תשלם, עברו כבר כמה חודשים טובים אבל את יודעת הקורונה וכו
בנתיים לי לא היה מקום בשביל השמלות אז לא היה איכפת לי
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה