שמלות להשכרה לילדות

• הוסף לסימניות
4 שמלות מדהימות לילדות להשכרה
לגילאי 5,4,3,2 (פחות או יותר)
גיל שנתיים עד לברך והשאר ארוכות
בצבע אפרסק
כל שמלה להשכרה במחיר של 350 ש"ח
השמלות בירושלים, וב"ב עם גישה למודיעין עילית (גרין פארק)
המעונינות שיפנו למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כל הזכויות שמורות לגבי דגם השמלות נשמח ברצון לעזור לפונים בנוגע לענין.
להתראות תמיד בשמחות
בלב שמח

קבצים מצורפים

• DSCF2430.JPG
    1.4 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
קודם כל 350 להשכרה לשמלה של ילדה זה מופרך והזוי, ואני מדברת לאחר בדיקות בשטח.
חוץ מזה השמלות בתמונה מטושטשות.

• הוסף לסימניות
יתכן וצריך להתבונן בשמלות במשקפיים אדום - כחול??;)

• הוסף לסימניות
מחיר הזוי ממש, לא שיך לראות בתמונה את השמלות אבל לא עושה רושם שהמחיר מוצדק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;1019093:
קודם כל 350 להשכרה לשמלה של ילדה זה מופרך והזוי, ואני מדברת לאחר בדיקות בשטח.
חוץ מזה השמלות בתמונה מטושטשות.

מי שבאמת רוצה שתשלח למייל אני יחזיר לה תמנה טובה יותר
זה רק בשביל הצבע ובגדול הרעיון.
ולידיעתך בענין המחיר:
השמלות עלו הון לא קטן.
שמלה לילדות לא ניתן להשכיר יותר מפעמים בודדות
וההשכרה בעיצומה עם הרבה ימים מושכרים ברוך ד'
תמוז כבר תפוס ברובו לרוב השמלות
ואפילו יש תיפרה למישהי של עוד שמלה למידה 9 מיד אחרי תשעה באב...

• הוסף לסימניות
שמלות מדהימות

גב' תלתלי- הסרתי את התמונה, אל דאגה, שיהיה לך בהצלחה!.

• הוסף לסימניות
כדאי לכן לשלוח לאתר של שמלה להשכיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1019780:
למי שיקר לה- יש לי 6 שמלות בגוון דומה, מדהימות!! אפשר לראות בתמונה 6 גדלים לגלאי 1,2-3,3-4,4-5,6-7,11-13
לכל שמלה יש סיכת ראש מדהימה!
לפרטים בתיבה האישית

חברות פרוג!!
רק בשוק פותחים באסטה אחת ליד השנייה עם אותה סחורה, במסחר צריך להיות הגון :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;1020020:
חברות פרוג!!
רק בשוק פותחים באסטה אחת ליד השנייה עם אותה סחורה, במסחר צריך להיות הגון :rolleyes:

צ ו ד ק ת !!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;1020020:
חברות פרוג!!

אין אדם נוגע למוכן לחברו.....
פתאום נעלמה האמונה...
היו גם אשכולות כאלה שאני פתחתי שכל אחת פירסמה תמונה - לא עלה בדעתי להגיב כך!
גם לא בלהט להשכיר - כמו שזה נראה, ואני יודעת כמה עולה לתפור שמלות, תפרתי החודש הזה 15 שמלות לארועים פרטיים ולא בשביל ביזנס, נהנתי מהם, ולא אכפת לי להשכיר במחיר סימלי מי שרוצה -בבקשה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1020104:
פתאום נעלמה האמונה...
גם לא בלהט להשכיר - כמו שזה נראה, ואני יודעת כמה עולה לתפור שמלות, תפרתי החודש הזה 15 שמלות לארועים פרטיים ולא בשביל ביזנס, נהנתי מהם, ולא אכפת לי להשכיר במחיר סימלי מי שרוצה -בבקשה!

אההה בדיוק כך אומרים הבסטיונרים בשוק "פרנסה מאלוקים" והופ עוד בסטה אחת נפתחה....

במקום להידחף תפתחי לך אשכול משלך ושם תציגי את הסחורה שלך.
ואם מישהי תידחף לשם ותציע משהו דומה במחיר זול יותר, תגידי לה שאני אמרתי שזו תרבות של בסטות וכך לא מנהלים מסחר הוגן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1020104:
פתאום נעלמה האמונה...

יש לי עוד ארוע באלול אני מוכנה שבמחיר האפסי שלך תתפרי לי עוד 6 שמלות.. מענין כמה תקחי ואיך הן תראנה
יש לך מושג במחיר ששלמתי והטרחה שהיתה לבנאדם? ובאיזה מצב הוא?
אל תדון עד שתגיע וממילא לא תגיע אף פעם!!!!
מי שלא מתאים לה לא חייבת אני עשיתי את שיקולי וב"ה יש כבר כמה ימים סגורים להשכרה סך הכל היו הוצאות רבות סביב זה והן נראות מליון דולר!ואף אחד לא היה שמח לפרסם משהו ושיענו לו כמו כל המזדעקות וצרות העין פה בפורום... שלא צריכות את הבגדים ויש להן דעה בכלל... שרק גורעת מהענין
ומי היא זו שיכולה לבא ולפרסם דקה אחרי שיש לה ביותר זול???!!!
נכון שפרנסה משמים -מאמינה
אבל הישראליות הזו הא... אמרתם שזה יקר אז אני יראה לכם שיש גם זול יותר.
בשמחה שתפתח אחרי אשכול נוסף ואפשר לכתוב בעדינות שהן עולות 150 שקלים אך לא בוטה מי צריך את המחיר הגבוה הזה?
גם אני קבלתי את התמונה לפני הארוע כשפתחו פה אשכול בעבר וחשבתי על השכרה אך האשכול היה כזה שכל אחד הציע את מרכולתו...
אך כאן התחילו במחיר ולצחוק על סגנן וזה לא תרבותי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1020104:
פתאום נעלמה האמונה...

לא מקובל ל"עלות" על אשכול שמישהו פתח ולהסיט את הנושא, או להכניס הצעות שלא אליהן התכוון פותח האשכול.

את יכולה לפתוח אשכול נפרד להצעה שלך.
וזה בלי קשר ל"פרנסה משמים" או "אין אדם נוגע".
זו פשוט התנהגות שלא מקובלת כאן בפורום.

קורה לפעמים שנפתחים אשכולות שמטרתם שכולם יגיבו ויציעו באותו נושא, ושם באמת כל אחד מוסיף משלו.
אבל לעומתם, יש אשכולות פרטיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלתלי;1020590:
יש לי עוד ארוע באלול אני מוכנה שבמחיר האפסי שלך תתפרי לי עוד 6 שמלות.. מענין כמה תקחי ואיך הן תראנה
יש לך מושג במחיר ששלמתי והטרחה שהיתה לבנאדם? ובאיזה מצב הוא?
אל תדון עד שתגיע וממילא לא תגיע אף פעם!!!!
מי שלא מתאים לה לא חייבת אני עשיתי את שיקולי וב"ה יש כבר כמה ימים סגורים להשכרה סך הכל היו הוצאות רבות סביב זה והן נראות מליון דולר!ואף אחד לא היה שמח לפרסם משהו ושיענו לו כמו כל המזדעקות וצרות העין פה בפורום... שלא צריכות את הבגדים ויש להן דעה בכלל... שרק גורעת מהענין
ומי היא זו שיכולה לבא ולפרסם דקה אחרי שיש לה ביותר זול???!!!
נכון שפרנסה משמים -מאמינה
אבל הישראליות הזו הא... אמרתם שזה יקר אז אני יראה לכם שיש גם זול יותר.
בשמחה שתפתח אחרי אשכול נוסף ואפשר לכתוב בעדינות שהן עולות 150 שקלים אך לא בוטה מי צריך את המחיר הגבוה הזה?
גם אני קבלתי את התמונה לפני הארוע כשפתחו פה אשכול בעבר וחשבתי על השכרה אך האשכול היה כזה שכל אחד הציע את מרכולתו...
אך כאן התחילו במחיר ולצחוק על סגנן וזה לא תרבותי....
אני רק יכולה לדון אותך לכף זכות שהשמלות עלו לך באמת הרבה כסף.....

• הוסף לסימניות
תלתלי,
אני באמת כואבת את כאבך, ומצטערת בצערך,
אבל סליחה, כמה שילמת על האשכול שפתחת?
הוא שייך לך מאיזה מקום?

זה פורום ציבורי,
אפילו אם את לא הייתי עושה את מה שעשו לך, עדיין ההתקפה הזו...
קצת בוטה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה