שמלות לחתונה

• הוסף לסימניות
אנו לקראת חתונה בס"ד, בחתונה הקודמת פירסמתי בעיתון שאני מעונינת להשכיר בגד וכך הצלחתי להשכיר שמלה מיוחדת במחיר שפוי
כעת אני פונה מעל במה זו : אני מעונינת בשמלות להשכרה לי ולשתי בנותי (נערות) מידות 36-38-40 (לא אותה דוגמא!) מאוד חשוב - אנו גבוהות והבגד צריך להיות מותאם לגבוהות!
כמו"כ ל2 ילדות נוספות מידה 8-10 ו 14-16
מי שיש לה משהו רלוונטי אשמח אם תשלח לי במייל האישי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לשכור.
לא להשכיר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;876599:
אנו לקראת חתונה בס"ד, בחתונה הקודמת פירסמתי בעיתון שאני מעונינת להשכיר בגד וכך הצלחתי להשכיר שמלה מיוחדת במחיר שפוי
כעת אני פונה מעל במה זו : אני מעונינת בשמלות להשכרה לי ולשתי בנותי (נערות) מידות 36-38-40 (לא אותה דוגמא!) מאוד חשוב - אנו גבוהות והבגד צריך להיות מותאם לגבוהות!
כמו"כ ל2 ילדות נוספות מידה 8-10 ו 14-16
מי שיש לה משהו רלוונטי אשמח אם תשלח לי במייל האישי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

כנ"ל אני(ערב חתונה),אשמח מאד לקבל תמונות באישי.במחיר סביר

• הוסף לסימניות
יש לי עשר שמלות יפיפיות בצבע כחול להשכרה, לגילאי שנה עד 12. (בירושלים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rifki;876930:
כנ"ל אני(ערב חתונה),אשמח מאד לקבל תמונות באישי.במחיר סביר
תני כתובת מייל ואשלח לך.
אין אפשרות לצרף תמונה באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;876958:
תני כתובת מייל ואשלח לך.
אין אפשרות לצרף תמונה באישי

אני זקוקהלמספר שמלות
לכל מי שיש שמלה להשכרה/למכירה(עדיפות למכירה). במידות: 40/42/44 וכן שמלה לאם הכלה במידה 48-50 אשמח לקבל למייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שמלות

יש שמלות יפהפיות, בתחנה מרכזית בת"א,
מה שאת קונה בב"ב ב-800, שם זה ב200!!!!!!!!!!!!!!!
(ולא דווקא סגנון חילוני, בב"ב מצאתי בקושי מצאתי בלי כתפיות, ושם מצאתי, שמלה יפהפיה ב-250.
(יש גם יפות ב100!)

• הוסף לסימניות
להשכרה שמלה מידה 14-16 שחור עם שמנת, שיפון יפייפיה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה