שמלות לחתונה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת סידרה של שמלות להשכרה לחתונה של גיסתי הקטנה משהו יפה ולא יקר
אני צריכה ממידה 2 עד בערך 16-18 בערך 12 שמלות (יש לי מידות שאני צריכה כפול) מי שיש ברשותה כזה דבר או שיודעת היכן משכירים תבורך
למי שיש תמונות שתעלה זה יעזור לנו מאוד

• הוסף לסימניות
שמלות מדהימות

להשכרה בירושלים 60 ש"ח בלבד לשמלה
לפרטים:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
בבני ברק,אביטל,נייד:0504408668 יש לה שמלות משגעות לכל המידות.בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הגמ"ח של משפחת הולנדר ברחוב מנחם משיב 3 בירושלים,

הגמ"ח של שרון, בית וגן ירושלים

יש להם מגוון גדול של מידות מכל סידרה של שמלות.

[אין לי טלפונים, אולי למישהי אחרת יש...]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תjudi;981368:
בבני ברק,אביטל,נייד:0504408668 יש לה שמלות משגעות לכל המידות.בהצלחה.
אכן לאביטל יש מבחר יפה ומיוחד אך שימי לב:
1.אין לה לילדות קטנות רק לנערות, בחורות ונשים
2.מחירי ההשכרה החל מ500-800 ₪
3.יש לה תורים לא מידיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בדיחה;980406:
אני מחפשת סידרה של שמלות להשכרה לחתונה של גיסתי הקטנה משהו יפה ולא יקר
אני צריכה ממידה 2 עד בערך 16-18 בערך 12 שמלות (יש לי מידות שאני צריכה כפול) מי שיש ברשותה כזה דבר או שיודעת היכן משכירים תבורך
למי שיש תמונות שתעלה זה יעזור לנו מאוד

מנסיוני, לא תמצאי מוכן, בדיוק לפי המידות שאת צריכה אלא אם תקני בחנות או תתפרי
לנו יש 2 סטים של 6 כל סט בגוון אחר אם זה מתאים לך תפני אלי באישי

• הוסף לסימניות
גיפיור, בני ברק.
שמלות יפיפיות במחירים טובים.
0504127777
0573184993
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש את פרל ברחוב אלקנה. לא הרבה סטים אבל יפים.

• הוסף לסימניות
הטלפון של שרון מבית וגן: 6422469

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה