דרוש מידע שמלות לחתונה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מחפשים לשכור/ לקנות שמלות בהירות לחתונה לילדות בגילאי 11-3
אם יש למשהו מידע אשמח שיצרו קשר
0527696106
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לי יש שמלות מקסימות שאולי יכולות להתאים
המספר שלך לא תקין
אני ב050417447

• הוסף לסימניות
י
מחפשים לשכור/ לקנות שמלות בהירות לחתונה לילדות בגילאי 11-3
אם יש למשהו מידע אשמח שיצרו קשר
0527696106
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש לי 2 שמלות בצבע לבן לשושבניות גיל מתאים לגילאי 4 ו-7 בערך , אם רלבנטי תרשמי פרטי קשר

• הוסף לסימניות
אם זה מעניין אותך תגידי איזה מידות הבגד מ-תות קידס בקושי היה בשימוש יש לנו הרבה מידות
WhatsApp Image 2023-10-09 at 23.02.04.jpeg

• הוסף לסימניות
י

יש לי 2 שמלות בצבע לבן לשושבניות גיל מתאים לגילאי 4 ו-7 בערך , אם רלבנטי תרשמי פרטי ד אם רלוונטי המידה הקטנ

לי יש שמלות מקסימות שאולי יכולות להתאים
המספר שלך לא תקין
אני ב050417447
י

יש לי 2 שמלות בצבע לבן לשושבניות גיל מתאים לגילאי 4 ו-7 בערך , אם רלבנטי תרשמי פרטי קשר
שבוע טוב, @הדס99 אם רלוונטי מידה 2 אשמח
איך ניתן ליצור קשר

• הוסף לסימניות
איזה מידות את צריכה?

• הוסף לסימניות
אני צריכה הרבה מידות- לחתונה של בת דודה.
3 שמלות - מידה 5/6
1 שמלה - מידה 8
4 שמלות - מידה 10
2 שמלות - מידה 12/14
ואולי עוד שמלות לבנות בכיתה ח' - 16

• הוסף לסימניות
להשכרה סט שמלות לילדות במחירים טובים.

עד גיל 6 יש לנו את כל המידות ובחלק מהמידות אפילו יותר מאחד.
יש עוד 2 לגילאי 8 ו10 בדוגמא מעט שונה ( כמו בתמונה) וכן שמלה נוספת מידה 18 בערך בארוך.
יש שמלה בצבע זהה לאישה מידה 36-38 שלא נלבשה כללIMG_20240415_215948.jpg

• הוסף לסימניות
יש לי סט של 5שמלות מגיל שנתיים עד 12 מתות קידס. אם עדיין רלוונטי
תשלחי מייל ל
Efratesh1 וכו

• הוסף לסימניות
להשכרה סט שמלות לילדות במחירים טובים.

עד גיל 6 יש לנו את כל המידות ובחלק מהמידות אפילו יותר מאחד.
יש עוד 2 לגילאי 8 ו10 בדוגמא מעט שונה ( כמו בתמונה) וכן שמלה נוספת מידה 18 בערך בארוך.
יש שמלה בצבע זהה לאישה מידה 36-38 שלא נלבשה כללצפה בקובץ המצורף 1679652מה המייל שלךכדי לתקשר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה