אלי-אקספרס שמלות ערב מאלי אקספרס

מה אומרת פנינה?
הזמנתי מהמוכר שמלה כזו כדי לראות אם מוצלח ע"מ להזמין עוד 3 שמלות,
בתמונה שבדף הבית באתר אהבתי ממש את הבגד, אבל בתמונות שהוא שלח לי מלקוחות אחרות זה היה נראה הרבה פחות עם שיק ויותר בדים פושטים.
את יודעת אם התמונה באתר היא שלו? איך יכול להיות כזה פער?
השרוולים נראים באתר שקופים עם בד מתחת בתמונות האחרות זה נראה בד אטום עומד כזה.
הנפילה של הטול יפה יותר ומיוחדת ולא קשיחה .
איך אני ידע מה יגיע לי?

מה אומרת פנינה?
הזמנתי מהמוכר שמלה כזו כדי לראות אם מוצלח ע"מ להזמין עוד 3 שמלות,
בתמונה שבדף הבית באתר אהבתי ממש את הבגד, אבל בתמונות שהוא שלח לי מלקוחות אחרות זה היה נראה הרבה פחות עם שיק ויותר בדים פושטים.
את יודעת אם התמונה באתר היא שלו? איך יכול להיות כזה פער?
השרוולים נראים באתר שקופים עם בד מתחת בתמונות האחרות זה נראה בד אטום עומד כזה.
הנפילה של הטול יפה יותר ומיוחדת ולא קשיחה .
איך אני ידע מה יגיע לי?
התמונה שהעליתי היא מניסיון של לקוחה שלי:)

נערך לאחרונה ב:
אשמח לעיצה ממי שמבין במידות האלה אני צריכה מידה שתתאים לילדה בת 7 בגובה כמעט 120 ס"מ (מהראש ועד כף הרגל)ואני רוצה שהשמלה תגיע לה קצת אחרי הברך שלפי מה שמדדתי מהכתף ועד למקום הרצוי יצא 78 ס"מ .המידות לא ממש ברורות לי זה רשום רק לפי גובה אני מעלה קישור של השלה ואשמח לעזרתכן.lכאן הקישור לשמלה

אשמח לעיצה ממי שמבין במידות האלה אני צריכה מידה שתתאים לילדה בת 7 בגובה כמעט 120 ס"מ (מהראש ועד כף הרגל)ואני רוצה שהשמלה תגיע לה קצת אחרי הברך שלפי מה שמדדתי מהכתף ועד למקום הרצוי יצא 78 ס"מ .המידות לא ממש ברורות לי זה רשום רק לפי גובה אני מעלה קישור של השלה ואשמח לעזרתכן.lכאן הקישור לשמלה
מקפיצה שוב..
מישהי.???

זה לא כמו במקור ממש,
יותר גס מהמקור,
שרוולים קשים קצת ורחבים מלא,
וגם בתמונה נראה בהיר יותר במציאות יותר צהבהב.
לקחנו לתופרת הורידה נפח ועשתה חפת
גם העמדנו את זה טוב יותר אצל התופרת.

זה לא כמו במקור ממש,
יותר גס מהמקור,
שרוולים קשים קצת ורחבים מלא,
וגם בתמונה נראה בהיר יותר במציאות יותר צהבהב.
לקחנו לתופרת הורידה נפח ועשתה חפת
גם העמדנו את זה טוב יותר אצל התופרת.
אני מקוה שאני לא יתאכזב...
אהבתי את הרכות שבתמונה המקורית.
בתמונה השרוול שקוף ולמלטה יש בד בתמונה ששלח השרוול קשיח אטום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה