נחמי ווייס - שאלה על השמלות של מלאנג' - ורוד נצנץ.
אנחנו קנינו את כל המידות,
אין לי אפשרות לשלוח לך הודעה פרטית
לתועלת הציבור-
השמלות של מלאנז' ורוד נצנץ בכל המידות ניתן להשיג
בגמ"ח שמלות בנוה יעקב במחיר של 40 ש"ח לשמלה
טלפון 1800552020 שלוחה 350
אני גם לקחתי משם
זה מה שרציתי להציע לך באשכול הקודם.רק שרב המידות שם לא פנויות לתאריך שלנו![]()
נחמי ווייס - שאלה על השמלות של מלאנג' - ורוד נצנץ.
אנחנו קנינו את כל המידות,
אין לי אפשרות לשלוח לך הודעה פרטית
יש לך אולי מייל שלהם?לתועלת הציבור-
השמלות של מלאנז' ורוד נצנץ בכל המידות ניתן להשיג
בגמ"ח שמלות בנוה יעקב במחיר של 40 ש"ח לשמלה
טלפון 1800552020 שלוחה 350
אני גם לקחתי משם
יש לך אולי מייל שלהם?
gsmalotאין לכתוב כתובת מייליש לך אולי מייל שלהם?
אפשר לכתוב פרטים לטובת כולם?
באיזה מחיר אתם מעוניינים להשכיר?
מאיזה תאריך השמלות פנויות?
האם נעשו בשמלות תיקונים?
השמלות פנויות מתאריך כ' סיון.
מי שמעוניינת תיצור איתי קשר במייל שרשמתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים