מידע שימושי שמלת כלה - היכן?

• הוסף לסימניות
יפות מאד!!
בת דודה שלי עשתה שם. א"א לחלום שזה עלה 500... נראה שעלה יותר מפי 10...
המחיר השתנה, זה עולה 1000 ש"ח, אבל עדיין זול במיוחד. השאלה אם שווה להגיע מבני ברק ואם יש תחבורה ציבורית?

• תודה
Reactions: ARD
  • הוסף לסימניות
המחיר השתנה, זה עולה 1000 ש"ח, אבל עדיין זול במיוחד. השאלה אם שווה להגיע מבני ברק ואם יש תחבורה ציבורית?
לדעתי שווה.
בת דודה שלי הגיעה ממודיעין עילית. ששם יש מעט אוטובוסים ביום לאשדוד.
בבני ברק יש כל הזמן אוטובוסים לאשדוד.

יכולה להוסיף לך שלסבתא שלי מאוד חשוב הנראות...
וכשהיא שמעה שהיא לוקחת מגמ"ח, היא כמעט חטפה התקף לב ;)
תכל'ס בחתונה היא אמרה שזה יותר יפה משמלות של נכדות אחרות ששלמו טבין ותקילין...

• הוסף לסימניות
גם לוירזוינסקי מרחוב האדמור מרוזין (הר השלום מעל גן העיר)
יש מגוון יפה ולעפמים תופרת חדש במחיר עלות בלבד

• הוסף לסימניות
בריינדיס בירושלים -
מעמידה מטורף, שרות מושלם,
הגענו אליה פעמיים מאשדוד.
ממליצה מאודדד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יפות מאד!!
בת דודה שלי עשתה שם. א"א לחלום שזה עלה 500... נראה שעלה יותר מפי 10...

לדעתי שווה.
בת דודה שלי הגיעה ממודיעין עילית. ששם יש מעט אוטובוסים ביום לאשדוד.
בבני ברק יש כל הזמן אוטובוסים לאשדוד.

יכולה להוסיף לך שלסבתא שלי מאוד חשוב הנראות...
וכשהיא שמעה שהיא לוקחת מגמ"ח, היא כמעט חטפה התקף לב ;)
תכל'ס בחתונה היא אמרה שזה יותר יפה משמלות של נכדות אחרות ששלמו טבין ותקילין...
מצטרפת לשאלה ואשמח לחוות דעת נוספת, אני מחפשת לכלה אנינת טעם שמלה חדשנית ועדכנית, היא לא תלך עם דוגמאות שהלכו לפני עשור,
האם שווה את המרחק של הגעה מחוץ לעיר לארמונות פרידמן?
משהי יודעת מה המצב העדכני של השמלות שם?

תודה רבה מראש לעונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה