איטי פטיטי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
ממליצה גם! אין לה מתחרות!אני עשיתי אצל אמאליה בירושלים שמלה מטורפת
יש לה גם שירות מעולה וגם דברים מאוד מיוחדים ומקויים
אבל לא זול!!!
אבל המחיר בהתאם...
ממליצה גם! אין לה מתחרות!אני עשיתי אצל אמאליה בירושלים שמלה מטורפת
יש לה גם שירות מעולה וגם דברים מאוד מיוחדים ומקויים
אבל לא זול!!!
לא יודעתמה המחירים שלה ביחס לשוויצר וגינזבורג?
יפות מאד!!איך השמלות של ארמונות פרידמן באשדוד?
המחיר השתנה, זה עולה 1000 ש"ח, אבל עדיין זול במיוחד. השאלה אם שווה להגיע מבני ברק ואם יש תחבורה ציבורית?יפות מאד!!
בת דודה שלי עשתה שם. א"א לחלום שזה עלה 500... נראה שעלה יותר מפי 10...
לדעתי שווה.המחיר השתנה, זה עולה 1000 ש"ח, אבל עדיין זול במיוחד. השאלה אם שווה להגיע מבני ברק ואם יש תחבורה ציבורית?
תודהלא יודעת
אני הלכתי רק אליה וכך גם אחיות שלי
שווה כל שקל
נראה לי אזור 8000 +תודה
מה המחירים שלה?
תודה על המידענראה לי אזור 8000 +
מה מספר הטלפון שלה?גם לוירזוינסקי מרחוב האדמור מרוזין (הר השלום מעל גן העיר)
יש מגוון יפה ולעפמים תופרת חדש במחיר עלות בלבד
03-5793973מה מספר הטלפון שלה?
יש מצב למספר ?בריינדיס בירושלים -
מעמידה מטורף, שרות מושלם,
הגענו אליה פעמיים מאשדוד.
ממליצה מאודדד
בריינדיס 052-7680148יש מצב למספר ?
יפות מאד!!
בת דודה שלי עשתה שם. א"א לחלום שזה עלה 500... נראה שעלה יותר מפי 10...
המחיר השתנה, זה עולה 1000 ש"ח, אבל עדיין זול במיוחד. השאלה אם שווה להגיע מבני ברק ואם יש תחבורה ציבורית?
מצטרפת לשאלה ואשמח לחוות דעת נוספת, אני מחפשת לכלה אנינת טעם שמלה חדשנית ועדכנית, היא לא תלך עם דוגמאות שהלכו לפני עשור,לדעתי שווה.
בת דודה שלי הגיעה ממודיעין עילית. ששם יש מעט אוטובוסים ביום לאשדוד.
בבני ברק יש כל הזמן אוטובוסים לאשדוד.
יכולה להוסיף לך שלסבתא שלי מאוד חשוב הנראות...
וכשהיא שמעה שהיא לוקחת מגמ"ח, היא כמעט חטפה התקף לב
תכל'ס בחתונה היא אמרה שזה יותר יפה משמלות של נכדות אחרות ששלמו טבין ותקילין...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //