שמלת כלה לילדה בת 11

• הוסף לסימניות
לצורך הופעה שתיערך ביום שלישי הבת שלי צריכה שמלת כלה :)
איפה ניתן להשיג דבר כזה?

• הוסף לסימניות
תחפושת.
לא ציינת באיזה עיר

• הוסף לסימניות
אנחנו גרים בבית שמש,
אבל גם מאזורים אחרים זה טוב,
בני ברק, ביתר,מודיעין, ירושלים
תודה מראש.

לגבי התחפושות לא מצאתי שמלת כלה לגיל הזה,

• הוסף לסימניות
בחברות שמשכירות תלבושות להופעות
את יכולה לנסות כאן, בטוח יש להם http://zivhafakot.co.il/

בד"כ מי שמארגן את ההופעה דואג לזה (ביה"ס, חוג דרמה וכו'), זה ממש לא אמור ליפול על האמא

• הוסף לסימניות
נכון, אבל לצערי המאמנת לא מצאה והיא אמרה לה שהיא תתן לה חצאית וחולצה לבנה. ולבת שלי זה ממש אכפת, החלטתי לקחת את זה על עצמי.
חסום לי האתר הזה.
תודה רבה על התגובה

• הוסף לסימניות
יש לי את הטלפון של זיו הפקות - השכרת תלבושות 08-8660184 (הם עושים משלוחים לכל מקום)
אם אין להם, אז יש עוד המון חברות להשכרת תלבושות להופעות, תנסי לפתוח כאן אשכול על זה, ובטוח תקבלי עוד שמות של חברות.

• הוסף לסימניות
אולי להשכרת שמלות יש שמלת שושבינה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1239563:
יש לי את הטלפון של זיו הפקות - השכרת תלבושות 08-8660184 (הם עושים משלוחים לכל מקום)
אם אין להם, אז יש עוד המון חברות להשכרת תלבושות להופעות, תנסי לפתוח כאן אשכול על זה, ובטוח תקבלי עוד שמות של חברות.

תודה :) !!
דיברתי איתם וזה עולה 60 שקלים:eek:
לא חשבתי להוציא עוד כזה סכום רק על ההופעה...
תודה על התשובה המפורטת אמשיך לחפש תזכי למצוות!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1239586:
תודה :) !!
דיברתי איתם וזה עולה 60 שקלים:eek:
לא חשבתי להוציא עוד כזה סכום רק על ההופעה...
תודה על התשובה המפורטת אמשיך לחפש תזכי למצוות!!
בדיוק לכן אמרתי לך שזה לא אמור ליפול עליך, מי שמארגנת הופעה אמורה גם לדאוג לזה וכמובן לממן.

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן יש דרך להשיג את השמלה בפחות מחיר?
זו ילדה בת 11 וחצי שומרת מאוד על בגדים, והיא תלבש את השמלה לא יותר מחצי שעה

• הוסף לסימניות
יש בבית שמש השכרת בגדים להופעות "זרקורים" תנסי אצלה.029910697

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פורום;1239717:
יש בבית שמש השכרת בגדים להופעות "זרקורים" תנסי אצלה.029910697

תודה רבה רבה!!
אכן מצאתי אצלה , תזכו למצוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה