מידע שימושי שמלת כלה סופר שיין או אדורבל??

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות או דיס (באישי)
ממי שהתנסתה.
מחפשת את האיכותי שישרוד לי יותר משנה... לאחיות וכו'...
סופר שיין או אדורבל - ליוולו קידס
תודה!
והרבה שמחה ואושר לכולן.

• הוסף לסימניות
צירפתי תמונות לדוג' מכל אחד....
אדורבל
אדורבל.jpg

• הוסף לסימניות
כמה עולה הדורבל
נראה הרבה יותר

• הוסף לסימניות
הבדל של 10 שקל כולה...
כמובן שהאדורבל לא כזה נפוח בפועל. אלא אם קונים עוד תחתית נוספת....

• הוסף לסימניות
גם לי נראה יותר האדורבל

• הוסף לסימניות
באתר או בחנויות שלהם - בירושלים ברחוב הישיבה.

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות או דיס (באישי)
ממי שהתנסתה.
מחפשת את האיכותי שישרוד לי יותר משנה... לאחיות וכו'...
סופר שיין או אדורבל - ליוולו קידס
תודה!
והרבה שמחה ואושר לכולן.
אשמח לקישורים אם עדיין רלוונטי...

• הוסף לסימניות
למכירה שמלת כלה מהממת
של אדורבל
מתאים לגיל 5
נלבשה שנה אחת
בחצי מחיר

• הוסף לסימניות
ואם גם קרם נוגט@ לא תרצה
אז אני מעונינת 052-7677665

• הוסף לסימניות
אולי למישהי יש גם לגיל 4?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה