דרוש מידע שמן זית קבר רחל איפה יש במחיר שפוי?

• הוסף לסימניות
לא מבין איך אתם קונים שמן זית שאמור לעלות כמו שמן קנולה במחיר הזוי
לידיעתתכם שמן קבר רחל הינו שמן זית מזוכך שהופק בחום ומחירו אמור להיות זול בהרבה רק טעמן קלט את טיפשות ההמונים שחושבים על רחל אמנו או אני לא יודע מה וזה התוצאה שמן שאמור לעלות כמו למאור עולה פי שלש

• הוסף לסימניות
לידיעתתכם שמן קבר רחל הינו שמן זית מזוכך שהופק בחום ומחירו אמור להיות זול בהרבה רק טעמן קלט את טיפשות ההמונים שחושבים על רחל אמנו או אני לא יודע מה וזה התוצאה שמן שאמור לעלות כמו למאור עולה פי שלש
לא בדיוק.
אאל"ט זה 80% מזוכך, ו20% שמן רגיל.
אבל אתה צודק לגמרי שהמחיר שלו צריך להיות בערך כמו של למאור וקצת יותר.
לדעתי המחיר שלו, זה בגלל שלהרבה אנשים העיכול שלו בריא יותר.
אנשים שקשה להם שמן זית רגיל ממליצים להם על השמן הזה.
עם זאת החלק המזוכך שבשמן הוא לכאורה הרבה פחות בריאותי מאשר שמן אחר רגיל.

• הוסף לסימניות
יש לי שכן שמדליק שבת בשמן קנולה אחרי שהעלו את המחיר של שמן זית קבר רחל הוא טוען שזה דולק בדיוק כמו שמן קבר רחל...

• הוסף לסימניות
שמן נחות ביותר

IMG_3876.jpeg

• הוסף לסימניות
קראתי לאחורה ששמן זית קבר רחל פחות בריא לעומת שמנים אחרים בגלל סוג ההפקה שלו.
אם אתם צורכים שמן זית בגלל הבריאות, כדאי לברר האם הוא באמת בריא או שיש שמנים פחות יקרים ויותר בריאים.

• הוסף לסימניות
אגב, פלוני אלמוני פנה לרשות הצרכנות, שיש הטעיה בכך שכתבו שמן זית קבר רחל, ונאלצו להסיר את המילה זית, וד"ל

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים יש באושר עד שמן מזיתים מזוכך שהוא זהה לשמן קבר רחל רק עולה בערך 25 ש"ח...

• הוסף לסימניות
אני כתבתי 50 שקל לפני שנה וחצי כשהמחירים היו בשיא השיאים
ואתה עונה לי היום כשמחירי השמן זית ירדו בחצי...

• הוסף לסימניות
אני כתבתי 50 שקל לפני שנה וחצי כשהמחירים היו בשיא השיאים
ואתה עונה לי היום כשמחירי השמן זית ירדו בחצי...
אה אוקיי הבנתי
היה לי בלבול באשכולות לא שמתי לב שההודעה שלך ממזמן
ממילא כל ההמשך לא הובן נכון

• הוסף לסימניות
לא בדיוק.
אאל"ט זה 80% מזוכך, ו20% שמן רגיל.
אבל אתה צודק לגמרי שהמחיר שלו צריך להיות בערך כמו של למאור וקצת יותר.
לדעתי המחיר שלו, זה בגלל שלהרבה אנשים העיכול שלו בריא יותר.
אנשים שקשה להם שמן זית רגיל ממליצים להם על השמן הזה.
עם זאת החלק המזוכך שבשמן הוא לכאורה הרבה פחות בריאותי מאשר שמן אחר רגיל.
זה 90 אחוז מזוכך
היום שמן זית ספרדי כבישה קרה עדה החרדית עולה 19.9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה