שמן פשתן - לילדים האם מומלץ?

• הוסף לסימניות
האם משהו התנסה בשמן פשתן שמועשר באומגה 3, האם זה כדאי לתת לילדים? נשים?

אשמח מאד לקבל מידע בנושא.

• הוסף לסימניות
מומלץ מאד.

אמא שלי נוטלת כל יום כף שמן פשתן , היא טוענת שזה מחזק לא נורמלי. הטעם שלו (לעומת אומגה 3) די בסדר, וגם המחיר הרבה יותר זול...אני חושבת שאין בעיה לתת לילדים, אחי בן 11 גם היה לוקח...

• הוסף לסימניות
הדעות חלוקות

הסתכלתי כמו כל יהודי טוב אצל רבי גוגל והתוצאות ממש חלוקות לגבי ילדים כך שגם מי שימליץ לך בחום תמיד יהיה מי שיטען הפוך לגבי נשים רובם ממליצים
בכל אופן הנה כמה קישורים מעניינים
http://www.somsom.co.il/?CategoryID=230&ArticleID=105

http://www.doctors.co.il/forum-16/message-349291#message-349291

תרשום בגוגל שמן פשתן לילדים ותקבל את כל התוצאות בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם יש משהו רלוונטי, תעלו לכאן לטובת אלו שלא יכולים לגגל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;508719:
הסתכלתי כמו כל יהודי טוב אצל רבי גוגל והתוצאות ממש חלוקות לגבי ילדים כך שגם מי שימליץ לך בחום תמיד יהיה מי שיטען הפוך לגבי נשים רובם ממליצים

בדיוק בשביל זה אני מעלה את זה לפורום הזה, כי בגוגל ראיתי דעות חלוקות, ולכן מעניין אותי כן לשמוע מאנשים שנותנים את זה לילדים וכן רואים שיפור במשהו.

• הוסף לסימניות
אז תכלס מה נסגר לתינוק קטן 6 חודשים אפשר להביא לו

• הוסף לסימניות
עלול לגרום לו לשלשול
עדיף קפסולות אומגה 3 מותאמות לילדים
(פשוט עושים חור ומוציאים את השמן, אבל לא כל הילדים מתלהבים מזה.......)
זה תינוק ממש קטן, מה בוער לתת לו?
אם הוא יונק - עדיף שאת תקחי, בכמויות (לפי התקציב) (אפשר גם 6 קפסולות ליום)
ועדיף אומגה 3 מדגים (דגי מים עמוקים בלבד) לעומת הצמחי - נספג טוב יותר בגוף.

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות צ'יאה. לבקש בחנות לטחון. ולערבב עם יוגורט, גבינה וכדומה.אין שינוי בטעם.
יותר זול.יותר טרי. יותר פעיל.
שמעתי בשם ד"ר קויתי מביתר (רופא קונבנציונלי שהוא גם טבעוני)

לא יודעת לגבי ילדים - אבל מתאים תמיד לנשים.

• הוסף לסימניות
ב"פטנט רשום" המודיע, הובאה אזהרה לגבי שמן פשתן לילדים. -הובאה שם גם תגובה של אחד (מבוגר) שאושפז עם תסמינים הדומים להתקף לב, עד שהתברר שאלו עויתות מעיים איומות, עקב נטילת שמן פשתן, אבל כנראה שזו רגישות יתרה.
בכל מקרה כדאי לבדוק בזהירות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרק;509026:
אפשר לקנות צ'יאה. לבקש בחנות לטחון. ולערבב עם יוגורט, גבינה וכדומה.אין שינוי בטעם.
.

מה זה צ'יאה? ואיפה קונים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Designer;509177:
מה זה צ'יאה? ואיפה קונים?
אם הבנתי נכון צ'יאה זה צמח המרוה, ממנו מפיקים אומגה 3 צמחי .
אפשר לקנות אותו בחנויות תבלינים.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי ניסים ונפלאות על הצ'יאה - כגרגרים. האם יש הבדל אם אוכלים זאת ככה, או אם טוחנים?

• הוסף לסימניות
לא נותנים לתינוקות אומגה 3. זה כבד על מערכת העיכול העדינה שלהם. אם כוונתכם לתת כדי לחזק ולחסן מפני הצטננויות, הצמדו לויטמין C . יש תכשירים נהדרים לתינוקות.
נשים יכולות להשתמש באומגה 3 בכל זמן. אומגה מפשתן מתאים כמעט לכל אחד. אומגה משמן דגים מתאים לשאינם אלרגיים לדגים.

• הוסף לסימניות
ואם מדברים על פשתן, מומלץ מאוד לסובלים מהצטננות וליחה מרובה, לקנות גרגרי פשתן בחנות טבע, לשים בסיר כמה כפות עם הרבה מים להביא לרתיחה בלבד ולסנן מהגרגרים, אפשר לשתות כמו תה, להוסיף תמצית סוכר וכד', לקטנים אפשר לערבב במטרה וכו.. סופג נוזלים ומיבש ליחות.
אבל יש לשים לב לקחת בהדרגה למניעת כאבי בטן ושאר מרעין בישין במערכת העיכול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;509312:
אני שמעתי ניסים ונפלאות על הצ'יאה - כגרגרים. האם יש הבדל אם אוכלים זאת ככה, או אם טוחנים?
שמעתי שכשהגרגרים שלמים הם יוצאים כלעומת שבאו. כשהם טחונים - ההשפעה טובה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרק;509450:
שמעתי שכשהגרגרים שלמים הם יוצאים כלעומת שבאו. כשהם טחונים - ההשפעה טובה יותר.
מנסיון אישי - הגרעינים לא יוצאים כלעומת שבאו.
(הם מתנמסים - כלומר נהיים כמו ג'לי, אבל שומרים על הצורה והיציבות, כשאוכלים אותם.)

• הוסף לסימניות
לא הסברתי את עצמי נכון. אמרו לי (לא ערכתי מחקר) שההשפעה טובה הרבה יותר כשהגרעינים טחונים.

• הוסף לסימניות
שמן פשתן מתחמצן בקלות ובזה שמן מוורה הוא פטנט עולמי [של המכון הוולקני] בשל אי התחמצנותו וריכוזו הרב
אפשר להשיג שמן מרווה או פשתן בחברת ירושלים לשומשום, הם טוחנים אותו בחשיכה כדי למנוע חימצון מאויר ואור
המחיר הוא גם הכי זול שראיתי.
כתובת- רחוב אוהלי יוסף ירושלים צריך להכנס לתוך הבנין של הבתי דפוס והכריכיות ולעלות לקומה השניה-קצת מסובך למצא..
אפשר להשיג שם גם שמן פשתן.
לגבי ההשפעה שמן צמחי גם אם הוא בריכוז יותר משל דגים הוא פחות נספג משל דגים ולכן דגים עדיפים אולם הם מתחמצנים יותר ונתונים לכל מיני מתכות וחומרים רעילים [באם לא מצוין במפורש שהם לא מכילים אותם]
ולכן גם מי שרוצה שמן דגים עדיף לקחת בקפסולות כי אז הוא פחות בא במגע עם האויר מאשר בבקבוק של שמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת