בקשה שמן קנולה באושר עד, נמצא מזויף

• הוסף לסימניות
וזה למעשה שמן חמניות באיכות ירודה,
מה עושים עם זה?

הם לא מסכימים להחליף כי אין לי חשבונית

• הוסף לסימניות
אני לא מאמינה
קניתי שמן קנולה מרמי לוי
והריח והטעם שלו מהו משהו נפט בנזין
הכנתי עם זה עוגיות
וכל העוגיות לפח
טעם לוואי משהו הזוי:(

• הוסף לסימניות
עכשיו אני מבינה שהיה בעוד רשתות.

ההורים של אמרו שהופיע בחדשות בוואלה, וזה חסום לי:(
מה עושים??

• הוסף לסימניות
איזו חברה? תוכלו לתת פרטים שנדע להיזהר?

גם אני חושבת שהכתובת שלך זו החברה היצרנית. תכתבי מכתב ארוך ומקומם איך הכנת עוגיות מבטיחות וכמה טרחת וכולי ואיך התאכזבו בני הבית והזמן והטירחה. .... ואת בטוחה שזו רק טעות מצערת אבל כדי שתמשיכי להיות לקוחה מרוצה אז את רוצה לשמוע מה יש להם להציע.....

• הוסף לסימניות
1591884896877.png

1591884915782.png

• הוסף לסימניות
זה רק הונאת ציבור כלומר במקום קנולה אז חמניות או שזה גם לא חמניות ?

• הוסף לסימניות
אפשר קצת סדר, בבקשה? איפה הבעיה - ביבואן, במשווק, ביצרן? בדקתי כעת בשמן שיש לי - החברה המשווקת 'מעולה', היצרן - רוסי כלשהו, היבואן - ''ישרא-בר''. יש מקום לחשש?

• הוסף לסימניות
אפשר קצת סדר, בבקשה? איפה הבעיה - ביבואן, במשווק, ביצרן? בדקתי כעת בשמן שיש לי - החברה המשווקת 'מעולה', היצרן - רוסי כלשהו, היבואן - ''ישרא-בר''. יש מקום לחשש?
לפי הכתבה פה אני מבינה שכן.
לא?

• הוסף לסימניות
מישהו בדק מה בד"ץ אומרים על הסיפור? עד כמה שידוע לי הם לא נותנים כשרות להונאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה