- הוסף לסימניות
לא חושבת בכלל, אבל על טעם וריח...למשל ציפס אם את לא שמה מלא שמן , זה לא זה , צריך להשים מללא שמן
לא חושבת בכלל, אבל על טעם וריח...למשל ציפס אם את לא שמה מלא שמן , זה לא זה , צריך להשים מללא שמן
אני חושב שלפעמים על טעם וריח יש להתווכח ,לא חושבת בכלל, אבל על טעם וריח...
אם על ציפס דיברת,אני חושב שלפעמים על טעם וריח יש להתווכח ,
רוב רובו של המסעדות ושל כל מפעלי המזון , הסוד שאוכל הוא טעים זה לרוב בגלל השמן
היום בכל דבר דוחפים שמן
אני מתכוון לחנויות פלאפל שווארמהאם על ציפס דיברת,
לא יודעת אם אתם מהסוג שאוכל במסעדות או בתי קפה
אבל הציפס שם לא נוטף שמן ולא מתקרב לזה.
ציפס נוטף אני מכירה בחנויות פלאפל או חנויות בשר בבגאט..
ובמחילה, זה דוחה.
הרבה שמן, בלי סיבה, לא מוסיף לאוכל אלא הפוך הורס אותו.אני מתכוון לחנויות פלאפל שווארמה
וגם חנויות מאפים , רק שמן נותן את הטעם חוץ מהטבלינים ששמים כמובן
אבל שמן זה הסוד הכמוס
מעניין אם השמן הזה פגש פעם זית.עכשיו היה מבצע על שמן זית ב9.90 באושר עד.
יותר זול מהקנולה.
שמן זית כתית מעולה 100%מעניין אם השמן הזה פגש פעם זית.
http://old2.ih.chabad.info/php/articleold.php?set=58290&lang=he&action=printשמן זית כתית מעולה 100%
אם זה לא שמן זית אתם מוזמנים לצאת לקטוף זיתים ולסחוט לעצמכם.
אגב, זה מחיר מבצע והיה מוגבל לשלוש יחי', לפני שבועיים שילמנו על זה מחיר מלא. (אולי לפני המבצע פתחו בקבוקים ודיללו עם שמן אחר, לכו תדעו...)
שמן זית בדר"כ לא טעים במאכליםשמן סויה לא בריא!!
אני לאחרונה מנסה לעבור יותר לשמן זית,
הוא הכי בריא.
נכון שהוא יותר יקר אבל זה שווה ואיכותי.
עכשיו היה מבצע על שמן זית ב9.90 באושר עד.
יותר זול מהקנולה. קניתי כמה בקבוקים.
נכון הוא בריא , אבל הוא יותר לטעםשמן זית כתית מעולה 100%
אם זה לא שמן זית אתם מוזמנים לצאת לקטוף זיתים ולסחוט לעצמכם.
אגב, זה מחיר מבצע והיה מוגבל לשלוש יחי', לפני שבועיים שילמנו על זה מחיר מלא. (אולי לפני המבצע פתחו בקבוקים ודיללו עם שמן אחר, לכו תדעו...)
במעיין 2000 קניתי אתמול 2
שמן זית בדר"כ לא טעים במאכלים
הוא נותן טעם יחודי..
צריך ללמוד להשתמש נכון בשמן זית, זה כמו תבלין,נכון הוא בריא , אבל הוא יותר לטעם
עם שמים מלא שמן זית זה פשוט לא טעים
ברור צריך להיות שף לדעת בדיוק כמויות וטעמים שוניםצריך ללמוד להשתמש נכון בשמן זית, זה כמו תבלין,
גם הרבה פלפל ומלח לא טעים.
כל המסעדות משתמשות בשמן זית והאוכל ברמה יותר גבוהה בזכות השמן זית.
יש גם כל מיני זנים, עם טעמים שונים.
בקיצור צריך קצת להיכנס לזה ולא סתם לשפוך שמן כמו שאנחנו רגילים בשמן קנולה.
מעניין לראות את התווית של הבקבוק הזהעכשיו היה מבצע על שמן זית ב9.90 באושר עד.
אין לי זמן לעשות את השירות, תיכנסו לאושר עד.מעניין לראות את התווית של הבקבוק הזה
גם חזית וגם מאחור
מצאתי מידע בגוגל שמסביר את זה, הכתבה עצמה חסומה לי.הם טוענים שפחות מ28 שקל לבקבוק זה לא ריוחי
אז בא נגיד מבצע
אבל שליש מחיר???
תמים תהיה עם ה אלוקיך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים