עיסקת חייךמעניין מה שכותבים כי אני לא ראיתי שיש מחסור
נכנסתי לאתר שופר סל
"הזמנתי" 100 בקבוקים של 1 ליטר
הם כותבים שאם אני מסיים את הקנייה ומשלם
ביום א' בבוקר זה אצלי..
צפה בקובץ המצורף 963059
וברצינותעיסקת חייך
שופרסל יפשטו רגל
ולכל נינך יהיו וילות בקיסריה.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
עוד אפשרות שיגיע לך שקית ריקה
ויהיה בתוכה פתק שכתוב בו ״אזל המלאי״
ויחייבו תשלום על המשלוח , ועל השקית כמובן..
קראתי רק את התגובות שם - נבהלתיאין לי זמן לעשות את השירות, תיכנסו לאושר עד.
מצאתי מידע בגוגל שמסביר את זה, הכתבה עצמה חסומה לי.
צפה בקובץ המצורף 963058
![]()
שמן זית מייבוא בשליש ממחירו הרגיל - ביזנעס
ועדת המכסות במשרד הכלכלה פרסמה את הזוכות במכסות לייבוא שמן זית • טעמן ואושר עד הן שתי הזוכות היחידות במכסות לייבוא שמן זית במחירים נמוכים מאוד לצרכן • מסיבה לא ידועה ייבוא השמן המוזל יאושר רק לאחר חג הפסח כאשר מחירו עשוי להיות כשליש ממחיר השמן בערב חג הפסחbizzness.net
ואכן כתוב על השמן מיוצר עבור אושר עד. (יבוא מספרד)
ככה מייצרים מחסור !וברצינות
עשיתי קניות השבוע בסופר רגיל ולא ראיתי מחסור או עליית מחיר בקנולה
ככה מייצרים מחסור !
כל אחד ששמע את השמועה
כשיגיע למדף השמן יקח 10…
לא נפתח כאן דיון פילוסופי על נקודות העישון והחימצון של כל שמן..(טיפה למדתי את זה..)שמן זית באפייה בחום גבוה או טיגון הוא ממש לא בריא.
בקשר לטעם, תקנו שמן בעל אחוז חוצני נמוך מ 5 וזה יפטור את הטעם המר.
לא נפתח כאן דיון פילוסופי על נקודות העישון והחימצון של כל שמן..(טיפה למדתי את זה..)
אבל שתדעו שהשמן הכי בריא בכל צורת שמוש הוא הזית
נקודת העישון של שמן זית היא הכי גבוה מכל השמנים ובטיגון בייתי אנחנו לא מגיעים לנקודה הזאת (מעל 200 מעלות)
צריך להקפיד לקנות שמן באיכות טובה
עם חמיצות נכונה ואז נקבל את השמן האופטימלי לטיגון
אנחנו למרות שאנחנו לא אוהבים את זה חיים באגן הים התיכון
ובמדינות שבסביבה הזאת צורכים אך ורק שמן זית.
תגידי לה שאני אמרתי שתחזיר את תעודת ההסמכה לאוניברסיטה..לבורנטית מזון באחת החברות הגדולות
אוליתגידי לה שאני אמרתי שתחזיר את תעודת ההסמכה לאוניברסיטה..
והם משתמשים בשמן סויה תעשייתי!אני חושב שלפעמים על טעם וריח יש להתווכח ,
רוב רובו של המסעדות ושל כל מפעלי המזון , הסוד שאוכל הוא טעים זה לרוב בגלל השמן
היום בכל דבר דוחפים שמן
ממש לא שמן סויה זה שמן ממש לא טוב ולא טעיםוהם משתמשים בשמן סויה תעשייתי!
לא קנולה ולא בריא
תבררו ותראו שזה נכון. חביות שמן לשווארמות ומסעדות הן ברוב המקרים סויה כי זה יותר זול בסיטונאי וגם נשרף יותר לאטממש לא שמן סויה זה שמן ממש לא טוב ולא טעים
מסעדות וחנויות פלאפל למיניהם זה לרוב קנולה זה נותן הרבה טעם
בבית שאני מטגן ציפס אני רק שם מלא שמן ,בלי שמן מה שווה אין טעם , שמן זה כמו תבלין
שמן סויה זה שמן סנטטי ,תבררו ותראו שזה נכון. חביות שמן לשווארמות ומסעדות הן ברוב המקרים סויה כי זה יותר זול בסיטונאי וגם נשרף יותר לאט
לאשמן סויה זה שמן סנטטי ,
אויי כמה זה לא בריאלא
אלה אם פולי סויה מיוצרים במעבדה..
כי הוא שמן שרוף ויש לו ארומה שאין בבית...וגם יש מלא מלח וחומרי טעם אבקות מרק וכו', יש להם שיטוצת שעדיף לא לדעתשמן סויה זה שמן סנטטי ,
אם זה כך שמן סויה במסעדות אז איך זה כזה טעים
בקיצור הם מחפים על השמן סויה , מללא תבלינים והכל מסתדרכי הוא שמן שרוף ויש לו ארומה שאין בבית...וגם יש מלא מלח וחומרי טעם אבקות מרק וכו', יש להם שיטוצת שעדיף לא לדעת
זה באמת יוצא טעים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים