שמן חמניות הוא ממש דומה לשמן קנולה , אומרים שהוא יותר בריא מקנולהמה עם שמן חמניות מבחינת בריאות?
אבל שמן חמניות פחות טעים משמן קנולהשמן חמניות הוא ממש דומה לשמן קנולה , אומרים שהוא יותר בריא מקנולה
בצפון אין מחסור בשמן מענייןמשהו יודע איפה אפשר להשיג בביתר?
אני לא מוצאת בשום מקום שמן קנולה
אני צריכה פוללל לקוגלים לחג
מידע פליז
מענייןבצפון אין מחסור בשמן מעניין
כניראה יש איזה איש שמן שפשוט עושה מחסור בשמן במרכז
מוזר מאד אני גר בצפון ואין שוום מחסור לא בחיפה ולא בקריותמעניין
אני גרה בצפון וכבר 3 שבועות יש פה מחסור אמיתי בשמן.
ביש אין, ברמי לוי יש רק יקרים.
יש עוד ערים בצפון חוץ מחיפהמוזר מאד אני גר בצפון ואין שוום מחסור לא בחיפה ולא בקריות
להפך יש לנו כמות גדולה בבית של שמן ממכירות וכל מיני חלוקות
מוזר מאד , ידוע לי שבמרכז אין , וזה הגיע לצפוןיש עוד ערים בצפון חוץ מחיפה
ופה אין שמן קנולה לא במשנת יוסף לא במכירה השכונתית ולא ביש.
עלה לי רעיון איפה אפשר למצוא שמןיש עוד ערים בצפון חוץ מחיפה
ופה אין שמן קנולה לא במשנת יוסף לא במכירה השכונתית ולא ביש.
מתוך האתר של כללית:לבורנטית מזון באחת החברות הגדולות אמרה לי שהשמן שהכי לא מתאים לטיגון הוא שמן זית הוא משחרר רעלנים ששום שמן אחר לא משחרר בטיגון, הוא מצוין לכל דבר אחר אבל בשום אופן לא לטיגון.
שמן קנולה מזוכך |
מה עדיף? |
המחסור אמיתי וברמה עולמית.נראה לי איזה טריק מסחרי של מישהו.
אחרי שראה כמה הצליח הסיפור של הביצים והטישו...
עדיף כבר לקנות שמן זית[18.9 בהכשר של העדה החרדית
אבל מה אני יכול לעשות שלא בכל התבשילים מתאימים שמן זיתעדיף כבר לקנות שמן זית[
שמן זית יש לי עוד מהקמחא דפסחא של שנה שעברהעדיף כבר לקנות שמן זית[
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים