שמנה לב, עוקץ מכירתי מבית בדין

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אתמול פתחתי בקבוק חדש של מרכך כביסה מרוכז - והנה פלא:
פתח המיכל הורחב, והפקק הועמק,
בקיצור פקק הרבה יותר גדול!
מה שאומר שמי שעד היום שמה כמות כפולה - שתהנה מהפקק החדש הפרקטי.

אבל כל מי שהכמות של הפקק הקודם הספיקה שתשים לב לשמור לה פקקון, אחרת המרכך יגמר לו במחצית הזמן:(

אני לא יודעת למה הטריקים המוכּרים האלו כל פעם מחדש מצליחים לקומם אותי, למרות שאני מלכתחילה רוכשת אמון נמוך מאד לכל החברות הנ"ל...

• הוסף לסימניות
בדיוק חשבתי להתייעץ איתכם בנושא הזה:
לפני שבוע קניתי מרכך כביסה בדין לא מרוכז כי פשוט עשיתי חשבון שזה יוצא פחות מחצי מחיר מהמרוכז,
ובאמת לאחר שימוש החלטתי שממש חבל לשלם על המרוכז, סתם עוד טריק שלהם....
מה אתן אומרות?

• הוסף לסימניות
מסכימה עם זה, גם מקסימה עושה יפה את העבודה במקום המרוכז שלה.

• הוסף לסימניות
ואני דווקא לא מבינה למה אנשים לא קונים את המרוכז, מהסיבה שה4 ליטר: 1. תופס יותר מקום 2. יותר כבד להרים (פחות נוח).
אני קונה את המרוכזים רק במבצעים! כך יוצא יותר משתלם
ומשתמשת בחצי פקק- זה מספיק די והותר.

אגב, זה מזכיר לי להמליץ על נייר טואלט של חברת משי, שנמכר באריזה קומפקטית- 12 גלילים צפופים צפופים (אם מנסים 'לכווץ' את הגליל, פשוט א"א!) שחוסכים לכם הרבה מקום בארון ומכילים אותו אורך כמו שיש בחבילות ענקיות (אם זכור לי נכון 740 מ"א) שהגליל מכיל יותר אויר מנייר (נסו ללחוץ עם האצבע ותראו כמה אויר יש בין הנייר המגולגל)
בקיצור, אני ממליצה מאד לקנות.
החיסרון היחיד- שלא קל להשיג את זה. :(

• הוסף לסימניות
לי יש בעיה אחרת עם המרוכז.1. בתכל'ס הוא נגמר לי יותר מהר. 2. המכונה לא שוטפת את הכל ונשאר שאריות בתא

• הוסף לסימניות
אם כבר בכביסות עסקינן-
מתי המכונה שלכן לוקחת מכל תא? האם היא לוקחת כבר בהתחלה משני התאים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1121114:
אם כבר בכביסות עסקינן-
מתי המכונה שלכן לוקחת מכל תא? האם היא לוקחת כבר בהתחלה משני התאים?

נכון יש לך מכונה של AEG?

• הוסף לסימניות
הסיבה שעברתי למרוכז - הריח נשאר גם אחרי ייבוש במייבש.
במרכך הרגיל הריח מתנדף לגמרי אחרי היבוש, אצלי בכל אופן...

ולגבי העוקץ, אני אף פעם לא מתייחסת לגודל הפקק, אני שמה כמה שנראה "לי" שצריך.

• הוסף לסימניות
אחרי שנים של שימוש במקסימה הרגיל, לכביסה הכהה במיוחד היה נשאר ריח לא נעים אם לא תליתי מיד כשהמכונה סיימה.
פתרתי את זה עם שימוש במרכך המרוכז.
יש דילים באושר עד מדי פעם במחירים ממש טובים ל- 3 בקבוקים.
והריח נשאר הרבה זמן בבגד, לא כמו ברגיל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1121104:
לי יש בעיה אחרת עם המרוכז.1. בתכל'ס הוא נגמר לי יותר מהר. 2. המכונה לא שוטפת את הכל ונשאר שאריות בתא

אפשר לקנות מרוכז ולדלל אותו בבקבוק הגדול, ככה חוסכים לפחות את הסחיבה והפיצוצים שבדרך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1121099:
אני קונה את המרוכזים רק במבצעים! כך יוצא יותר משתלם
ומשתמשת בחצי פקק- זה מספיק די והותר.

שימו לב, גם בהוראות של המרוכז כתוב לשים רק חצי פקק, ולא כמו שכתוב בלא מרוכז לשים פקק שלם

• הוסף לסימניות
אני כועסת דוקא על העוקץ של מי עדן, שהוציאו בקבוקים חצי ליטר דרעק, שהפקק נשבר אחרי שימוש אחד של הילד. ואילו את הפקקים הטובים הם העבירו לבקבוק גדול יותר ולא כל כך פרקטי לנשיאה לבי"ס.

• הוסף לסימניות
אני קניתי את המרוכז ולא ראיתי ביג דיל, אני פשוט מעבירה מהרגיל לבקבוק של המרוכז וכך השימוש נח, בקבוק קומפקטי.
ובנוסף אני מכניסה חצי פקק של מים בתא של המרכך במכונה שזה יפזר יותר את הריח - המליץ לי על זה טכנאי וזה ממש מעולה!!!
ואחרי שהכביסה מתיבשת במייבש קניתי שפריצר של בדין שנועד למייבש
עושה 10 שפריצונים ונותנת לכביסה עוד 5 דקות- מדהים!!!
כל הכביסה מריחה וכייף להשתמש בה!!!
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1121104:
באיזה מרוכז זה קרה לך?
לי שזה קרה עם מרוכז של סוד (צבע תכלת). אפילו שדיללתי בעוד חצי פקק מים... אז פשוט הפסקתי להשתמש בו (הפסד שלהם:p)
במרכך של מקסימה זה לא קורה לי אף פעם.
נכתב ע"י tamar123;1121245:
ובנוסף אני מכניסה חצי פקק של מים בתא של המרכך במכונה שזה יפזר יותר את הריח - המליץ לי על זה טכנאי וזה ממש מעולה!!!
מעניין, גם אני מוסיפה 1/2 פקק מים. אבל לא חשבתי שזה בשביל 'לפזר' יותר את הריח, חשבתי שלמכונה יותר 'קל להתמודד' עם מרכך נוזלי יותר (מאז שפעם קניתי מרכך מרוכז בדין שהיה במרקם של גבינה לבנה:mad:)

• הוסף לסימניות
חבר'ה! תתעוררו!
כל חברה היום, חושבת איך לרוקן אותנו.
מה? מה החידוש? תראו את כל בקבוקי השמפו למשל,
לא רק שהפיה שלהם ענקית, הם גם צרים וגבוהים, למה?
כדי שינחתו לכם ועד שתרימו חצי ישפך!
(שלא נדבר על הילדים...).

הצעה שלי, תקנו דיספנסרים לקיר עם שלושה ארבעה ראשים
וכל פעם שנגמר תמלאו, אתם תחסכו מאות שקלים בשנה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1121516:
חבר'ה! תתעוררו!
כל חברה היום, חושבת איך לרוקן אותנו.
מה? מה החידוש? תראו את כל בקבוקי השמפו למשל,
לא רק שהפיה שלהם ענקית, הם גם צרים וגבוהים, למה?
כדי שינחתו לכם ועד שתרימו חצי ישפך!
(שלא נדבר על הילדים...).

הצעה שלי, תקנו דיספנסרים לקיר עם שלושה ארבעה ראשים
וכל פעם שנגמר תמלאו, אתם תחסכו מאות שקלים בשנה!

מה זה?
באמת גם אצלי הקצב מוגזם...

• הוסף לסימניות
ועוד בענין המרכך,
הפעם של "סוד"
הם הקטינו את כמות החומר מ1 ליטר ל 900 מ"ל. בלי שום שינוי על האריזה [רק הכמות רשומה בקטן מאחורה]
וכמובן ללא שום שינוי במחיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריבק;1121153:
אני כועסת דוקא על העוקץ של מי עדן, שהוציאו בקבוקים חצי ליטר דרעק, שהפקק נשבר אחרי שימוש אחד של הילד. ואילו את הפקקים הטובים הם העבירו לבקבוק גדול יותר ולא כל כך פרקטי לנשיאה לבי"ס.

בד"כ כל הפקקים מתאימים לכל הבקבוקים. תחליפי ביניהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1121520:
מה זה?
באמת גם אצלי הקצב מוגזם...

זה המתקן הזה שתולים על הקיר ואפשר ללחוץ איפה שרוצים כדי להוציא חומר.
יש כאלו דקורטיביים.

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות פעם אחת סבונים בבקבוק לחיץ ואח"כ ממלאים את זה בסבון/שמפו. הרבה יותר חסכוני וגם נח יותר לילדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה