דרוש מידע שמנת מתוקה חלבית בד"ץ האם קיים?

• פותח הנושא saru
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפי מה שראיתי בחנויות יש רק ועדת מהדרין תנובה / שטראוס/ אגו"י

• הוסף לסימניות
תקני ריץ מרוכז ובמקום מים תוסיפי חלב.
יוצא בדיוק כמו שמנת מתוקה

• הוסף לסימניות
תנובה מוציאים רק בשבועות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מקפידה דווקא על בד"ץ אז לא בדקתי...
טרה כתבו פירסומות שכל המוצרים שלהם כבר בהכשר הבד"ץ.
אז זהו
שהשמנת מתוקה עוד לא
זה תהליך
הכל בסוף יעבור לבד"ץ
וצריך כרגע לבדוק היטב

• הוסף לסימניות
אני כבר קניתי שמנת ממתוקה של טרה בד"ץ -
היה ב"יש"

• הוסף לסימניות
וואו
כיף לשמוע
כנראה שנכנס ממש כעת

תודה על העדכון!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בד"כ בחנויות למוצרי אפיה יש.
תעשי חיפוש בפורום, היה כתוב על זה פעם. ונתנו כתובות של מכירות.

• הוסף לסימניות
ואגב, גם לי יש את הבעיה הזו [ולכן בשבועות קונים כמות ומקפיאים...] אבל מישהי מנוסה נתנה לי רעיון שלא ניסיתי, להקציף חמאה עם חלב, היא טוענת שזה יוצא בדיוק אותו דבר.

• הוסף לסימניות
ואגב, גם לי יש את הבעיה הזו [ולכן בשבועות קונים כמות ומקפיאים...] אבל מישהי מנוסה נתנה לי רעיון שלא ניסיתי, להקציף חמאה עם חלב, היא טוענת שזה יוצא בדיוק אותו דבר.

בשבועות הקודם גם לא מצאתי.
מתסכל...

בד"ץ ירושלים!!!

הרגע!
דיברתי עם נציגה מטרה ועדיין לא יצא שמנת מתוקה בד"ץ ירושלים.

אשמח כמובן לשמוע אחרת אבל לא ממש הגיוני

• הוסף לסימניות
אם את מירושלים
אז יש ב 'קרם שניט' רח' עלי הכהן 15 (חנות של מוצרי אפיה)

• הוסף לסימניות
זהו שלא.
אני מהדרום
חוץ מזה,
אם לכל המחלבות הגדולות אין שמנת מתוקה בד"ץ ירושלים,
מאיפה יש לחנויות בודדות?

• הוסף לסימניות
נשארה לי חבילה אחת של 500 מל' אם את רוצה לקנות ממני...
אבל כן תתמקדי בחיפוש של מכירות ביתיות, שם בד"כ יש.
[הרי יש, לא חסרות מסעדות עד"ח שמשתמשים שם במוצר הזה. רק צריך למצוא את הדרך להגיע לשם... אני דרך החשיבה הזו הגעתי לגבינות שמנת...]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה