שמעתי שאפשר להרתיח בסיר, לקרר היטב ואז להקציף שוב. זה לא כמו הקצפת ביצים שנשבר ולא יעבוד יותר.הקצפתי 2 שמנת מתוקה להקצפה ולא נהיה לי קצף מה עושים????
תודה רבה!
שמעתי שאפשר להרתיח בסיר, לקרר היטב ואז להקציף שוב. זה לא כמו הקצפת ביצים שנשבר ולא יעבוד יותר.
עדכני אותנו, חכמת ההמונים...הולכת לנסות, מקווה מאד שיעזור.
ועוד שניה- זה יהפך לשמנת............הקצפתי במשך 10 ד' = נהיה חמאה
הוספתי חצי כוס חלב ופודינג = נראה כמו גבינה.
אז ככה -
לאחר הקפאה של מס' שעות,
הקצפתי במשך 10 ד' = נהיה חמאה
הוספתי חצי כוס חלב ופודינג = נראה כמו גבינה.
מה עושים עכשיו?
יש לי תבניות עגולות בתחתית עוגת גבינה מעל ריבת חלב,
מה עושים לשכבה הבאה?
ומה עושים עם השמנת?
אשמח לרעיונות קלים.
יכול להיות שאת צריכה לעשות יותר זמן.אני אף פעם לא מצליחה להקציף שמנת מתוקה(וגם ריצ) בצורה טובה. אני משתמשת במיקסר ידני, אולי הוא לא מספיק חזק בשביל זה?
נהיה לי קצת יותר גבוה ממה שהיה עם בועות כאלו , אבל א"א לומר שנהיה פה קצף גבוה או משהו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים