רק שימו לב שישיבה בכלא על עריקות מצה"ל מתבצעת בכלא צבאי ולא בכלא אזרחי, כך שאין קשר לשב"ס ולעלויות שלו.
נכתב ע"י הברקהבפרסום;789226:אבל זה תמונה אמיתית ולא לשם תמונה...
תמונה שצריך להשים בסלון על הקיר בענק!
איזה יהודי לא מתרגש מכזה תמונה...
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;790930:רציתי להתגייס.
הלכתי והודעתי ללשכת הגיוס כי אני מוותר
על מעמד "תורתי אומנותי".
אמרו לי: טוב, תחזור הביתה ונשלח לך מכתב מתי לבא להתגייס.
קיבלתי מכתב, הפוטר אותי מלשרת בצה"ל.
ניסיתי להתנגד,
לא הלך לי.
נכתב ע"י איצה מאייר;790946:מכתב פטור מגיע עם נימוק.
מה היה הנימוק במכתב?
נכתב ע"י ROT;790956:מי שיש לו 3 ילדים מקבל היום פטור, בלי נימוק.
נכתב ע"י ROT;790956:מי שיש לו 3 ילדים מקבל היום פטור, בלי נימוק.
נכתב ע"י מבטי;790984:נראה לי לא מדוייק
למיטב ידיעתי
מי שיש לו 5 ילדים ומלאו לו 31.5 שנים
מקבל פטור מיידית ללא שום נימוק
נכתב ע"י איצה מאייר;790946:מכתב פטור מגיע עם נימוק.
מה היה הנימוק במכתב?
נכתב ע"י mig;790961:אז זו היתה הסיבה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים