"שמעו מלכים" של יגאל צליק, בביצוע העתיק של פרחי לונדון, יש?

• הוסף לסימניות
מחפשת את היצירה האדירה הזו לטובת בתי שלמדה את השיר כחלק מלימודי נביא.
המורה לימדה את זה קצת עם ואריציות, ואשמח להשמיע לבתי את הביצוע המקורי, הישן, שעוד הופיע על גבי תקליטים לפטיפון.
יש אולי למישהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפולוג;1649389:
אם התכוונת לזה,
אז בבקשה:

עשית לי נוסטלגיה!
הזכרת לי מורה מדהימה לנביא שהחייתה את השיעורים עם כל מיני רעיונות והפכה את השיעורים לחוויה אחת עצומה ובאחד השיעורים אחרי שלמדנו את הפסוקים הנ"ל בשירת דבורה למדה את השיר.
חוץ מכמובן ללמד אותנו את כל הפרק בע"פ עם מנגינה... נראה לי שהרבה תלמידות זוכרות אותו עד היום.

• הוסף לסימניות
וואו, איזו נוסטלגיה. איזה כיף לחזור לשירים האלו.
שירים - הם כמו יין - משתבח עם הזמן.

תודה נוי. (על הבקשה)
תודה גרפולוג. (על ההעלאה)

חני

• הוסף לסימניות
זה אקורדיון אמתי שם? אחחחח, היו זמנים!

• הוסף לסימניות
תודה!
מי יודע, אולי יזכה השיר הזה להחיאה כמו "אמת מה נהדר".
(נראה לי שהוא מאותו התקליט)

• הוסף לסימניות
מי יודע מי היו הילדים שם ?
ומי זה הסולן הזה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kinly;1649492:
מי יודע מי היו הילדים שם ?
ומי זה הסולן הזה ?

הילדים והסולן בטח כבר בני איזה 100........

• הוסף לסימניות
מה פתאום
זה משנות המאוחרות של ה-60 אפי' תחילת ה70 לא יותר
הם צריכים להיות היום בין 50-60

• הוסף לסימניות
יגאל צאליק בעצמו בן 75-80. אדם מעניין ובלתי נלאה, אמן בנשמתו.

יש לי כמה קלטות שלהם (שאינ אוהבת לשמוע גם בימינו אנו... אפילו שזה לא מי יודע מה עדכני :) )... רק שאני באמת לא יודעת איך מעלים מקלטת למחשב... :)
(יש את החומר שלהם גם בדיסקים?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה