התייעצות שמעתי שבביתר עילית בניינים הולכים לקרוס שמעתם מזה גם?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עצוב,
חוסר מודעות לא פוטרת מנזק.
לא סתם יש מהנדסים ולא סתם כל בניין מקבל חתימת מהנדס שהוא עומד בתקנים.
בחתימה הזאת הוא לוקח על עצמו אחריות!!!
וחבל שאנשים מסכנים את עצמם ואת הסביבה:(
(האמת שמעניין מי עושה את ה "ואהבת לרעך" בצורה טובה יותר, המלשין או זה ששותק...)

• הוסף לסימניות
מה שונה ביתר מב"ב, ב"ש, וירושלים?

ואגב לגבי צרות עין, אפשר לפרגן אבל להיות זהירים, אולי כל שכן שרוצה לבנות יאשרו לו רק לאחר הצגת אישור מהנדס?
ואם אין אישור, כי המהנדס לא מאפשר, זה לגמרי נורמלי לא לרצות להסתכן בקבורה בעודך בחיים, בתוך ביתך.

• הוסף לסימניות
מה שונה ביתר מב"ב, ב"ש, וירושלים?
בביתר בשונה משאר הערים שהזכרת,
זה עבר כל גבול ממזמן,
ורק בית הדין ברגע האחרון מנע את הטירוף של לבנות תוספת של קומה שלישית!!! על הגג,
כל אחד חופר ובונה לעצמו דירת 180 מ"ר+ 3 יחידות....

• הוסף לסימניות
רק להבין, לא כל מי שבונה עושה זאת עם אישור מהנדס?
(אני לתומי חשבתי שגם מי שבונה לא חוקי, עושה זאת עם אישור מהנדס).
במקרה גם צדקת, וכולם פה מחרטטים, אבל סה"כ אשכול מעניין תן לו להמשיך

• הוסף לסימניות
בלת"ק
כל עוד בקרית ספר לא נפלו בניינים אין מה לחשוש

• הוסף לסימניות
מפקח בניה אולי הכי טוב בביתר עילית (שאי אפשר לכתוב את השם שלו כאן כי לא שאלנו רשות ) אומר שלדעתו בביתר עילית בניינים הולכים לקרוס בגלל המון המון יחידות דיור לא חוקיות שלא בנויות טוב, ושיש כבר בניינים עם סדקים, נראה לכם שזה נכון?
תושבי ביתר עילית, אני מוכרת מצנחים למי שמעוניין.

• הוסף לסימניות
לא כל מי שבונה עושה זאת עם אישור מהנדס?

יש אנשים שבמקום לבקש ממהנדס תוכנית שתעלה להם כסף,
פשוט מתקשרים, מתארים לו מה הם רוצים, והוא אומר "זה בסדר" בלי לבדוק לעומק -
ואז הם מכריזים "יש לי אישור מהנדס!"

בעוד שבעצם הקבלן בנה בלי תוכנית מהנדס,
ואם ח"ו יקרה משהו האחריות עליו, ולא על המהנדס שלא נתן תוכנית אמיתית.

אז המהנדס לא מסתכן,
ולאדם "יש אישור מהנדס" כדי להרגיע את שכניו העוקבים באימה אחר בניינם ההולך ונהיה דומה יותר ויותר לעץ אלון רב ענפים עם כל יום שעובר.

• הוסף לסימניות
הבעייה מוכרת. אני הייתי מבדיל בין בנאדם שמרחיב את דירתו (גם אם הוא מוסיף לה כמה "נורבגים") לבין אדם מחוץ לבניין שמגיע רק לעשות ביזנעס וחייב למקסם את האפשרויות, בדרך כלל השני יהיה פחות קפדן עם בנייין שהוא לא גר בו, והוא ייטה יותר לסמוך על גרגורי המאבטח מאושר עד שהיה ברוסיה לפני שלושים שנה מחנדס בניין.

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי עיריית ביתר אוכפת חפירת חללים (שזה הכי מסוכן)

• הוסף לסימניות
אם לי בבנין יבנו בלי אישור מהנדס אני אזמין את העיריה

• הוסף לסימניות
אם לי בבנין יבנו בלי אישור מהנדס אני אזמין את העיריה
ואם לשכן יש חברים בעיריה?
או שהוא מקהילה שממש מפחידה את המפלגה של חבר מועצה אלמוני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה